Kees Verhouden Meubelen

Zoekt u een eethoek om gezellig te tafelen, een bank om lekker te loungen, een zwevend tv-meubel of een comfortabele fauteuil? Wij creëren voor u de totaaloplossing voor woonkamer en keuken op MAAT. We zijn normaal geopend en nemen de richtlijnen van het RIVM in acht. Liever personal shoppen in deze tijd? U kunt online een afspraak maken of via info@verhouden.nl of 0499-574152. Tweede Pinksterdag zijn wij geopend van 12.00u tot 17.00u. U bent van harte welkom!
Kom eens langs

bert plantagie brandstore

In onze bert plantagie brandstore ziet u de complete actuele collectie in een inspirerende bert plantagie studio. Wij zijn de grootste bert plantagie brandstore van Zuid Nederland voor zowel de Orange als de Brown collectie.

Lees meer

Zwevend TV meubel op maat

Een zwevend TV meubel, dat klinkt als magie. Het effect van zo’n tv meubel aan de muur is heel bijzonder en ruimtelijk. Wij ontwerpen graag met u de kast van uw dromen en onze meubelmakers staan te popelen om deze te mogen maken.

Lees meer

Jess Design Meubelen

Jess is zichzelf. Soms een beetje gek, maar altijd vertrouwd. De meubels hebben iets wat anderen niet hebben. Lef. Dat zie je terug in de opvallende kleuren en de eigenzinnige vormen. Jess Design meubelen betoveren. Eén oogopslag is voldoende.

Lees meer

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.