Altura wooncollectie

Altura is een nieuwe wooncollectie met Italiaanse invloeden. Elk meubel wordt gekenmerkt door een opstaande massieve boord. Vanaf nu te zien in onze woonwinkel.

Altura wooncollectie

Deze geraffineerde, nieuwe wooncollectie met Italiaanse invloeden brengt je naar hogere sferen! De collectie omvat een mix van materialen. Eikenhout, glas, keramiek en metaal worden feilloos met elkaar gematcht waardoor een verrassende combinatie ontstaat van textuur en kleuren!

Elk meubel wordt gekenmerkt door een opstaande massieve boord. De meubels lijken te zweven op de tapse pootjes. De collectie bestaat uit eetkamertafels, salontafels, bijzettafels, roomdividers, kasten, dressoirs en tv meubels.

Er is keuze voor verschillende extra’s, zo is een dressoir of tv-meubel verkrijgbaar met nis die verlicht kan worden met een touch led sensor. Ook een inleg van keramiek in vijf verschillende kleuren behoort tot de personalisatie mogelijkheden. Altura heeft vaste tafels in het gamma met een blad in fineer of keramiek. De verleng tafels zijn verkrijgbaar met fineerblad en maken gebruik van het Pöttker verlengsysteem. Salontafels met verschuifbaar blad, handige bijzettafeltjes en een roomdivider maken de collectie compleet.

Materialen en kleuren

Houtkleuren
Silk White Wash, Silk Natural, Silk Brown, Silk Lava
Keramiek kleuren 
Marmo, Perla, Plombo, Ebano, Bluestone
Poten
Keuze uit poten: zwarte houten plint, zwarte metalen poten van 17 cm of 34 cm
Optioneel
LED Verlichting en inzet van keramiek in de nis