Art meets design

Momenteel hebben we een expositie van Cobra kunstenaars zoals Karel Appel, Corneille en Lucebert. Daarnaast hebben we ook werken van Herman Brood, Clemens Briels en Anton Heyboer. Alles is handgesigneerd, genummerd en te koop.

Art meets design

Momenteel hebben we een expositie Art meets Design van Cobra kunstenaars zoals Karel Appel, Corneille en Lucebert. Daarnaast hebben we ook werken van  Herman Brood, Clemens Briels en Anton Heyboer. Dit betreft een privé collectie zeefdrukken, rasterdrukken en kleurenliho’s. Alles is handgesigneerd en genummerd. Ook een aantal werken HC (HC is de afkorting van ‘Hors Commerce‘. Het betreft exemplaren die dus eigenlijk niet voor de verkoop bestemd zijn, maar er uiteindelijk toch in verzeild raken) en EA ((Épreuve d’Artiste of AP (Artist Proof) zijn proefdrukken voor de kunstenaar zelf, die niet meetellen voor de oplage. Deze maken vaak deel uit van het honorarium voor de kunstenaar. Deze afdrukken verschillen in geen enkel opzicht van de andere, genummerde exemplaren)).

De werken zijn allemaal ingelijst, passend bij het werk en voorzien van museumglas. Dit is ontspiegeld glas en voorzien van een coating die de spiegeling tegengaat en tevens UV-werend is. De maten van de werken staan vermeld in breedte maal hoogte.

Bij aankoop van een werk moet deze opgehaald worden. We kunnen deze niet aan versturen ivm glasbreuk of beschadiging. De prijzen zijn exclusief 21% BTW, deze kan zakelijk verrekend worden.