Aventura Carpets

Alle Aventura Carpets zijn handgemaakt en met de grootste zorg en precisie afgewerkt. Door te kiezen voor een Aventura Carpet kies je automatisch voor kwaliteit.

Aventura Carpets

Aventura Carpets is een oude bekende in een nieuw jasje. Teruggrijpend op vele jaren ervaring op het gebied van exclusieve karpetten stelt Aventura Carpets  zich geheel vernieuwd aan u voor als toonaangevend leverancier van hoogwaardige vloerkleden.
Met hun collectie maken zij het voor een ieder eenvoudig  om persoonlijke voorkeur te vertalen naar een passende en smaakvolle aanvulling  aan het interieur.
Oneindige combinatie mogelijkheden van fraaie kleuren en structuren maken de mooiste creaties mogelijk. Bij Aventura is het ook mogelijk om een proefstaal aan te vragen of een toefje zodat u deze in uw eigen omgeving kunt bekijken.

Handwerk en maatwerk
De collecties vloerkleden van Aventura Carpets zijn allemaal handgemaakt. Met de grootste zorg en precisie gemaakt en hoogwaardig afgewerkt. Door gebruik te maken van echt vakwerk en hoogwaardige materialen bent u verzekerd van een vloerkleed van topkwaliteit. Veel vloerkleden worden afgeleverd in standaard maten. Het kan natuurlijk zijn dat u een afwijkende maat nodig heeft voor uw woning. Een vloerkleed dat eigenlijk net te groot of te klein is zal niet echt een aanvulling zijn in uw interieur. Vloerkleden van Aventura Carpets kunnen in elke gewenste maat geleverd worden. Met een karpet op maat kloppen alle verhoudingen in uw interieur perfect.

Karpetten van Aventura Carpets worden geleverd in de volgende kwaliteiten:

Infinity one: Alezio, Amaro, Arola, Atri, Revo, Rosello

De Infinity One Collectie is eenvoudig.  Creëer uw eigen karpet in uw eigen kleuren, gewenste afmeting en vorm gebaseerd op een schitterend mat gefinisht polyester garen. Er zijn 80 kleuren en diverse structuren beschikbaar om mee te combineren.

Karpet Aventura

Infinity two: Bersone, Bosa, Brindi

De Infinity Two Collectie maakt creëren eenvoudig.  Stel uw eigen vloerkleed samen in uw eigen kleurcombinatie en afmeting.  Deze collectie bestaat uit 3 verschillende hoogtes vervaardig uit een combinatie van een hoogwaardige kwaliteit getwijnde wol en glanzend polyester. Er zijn 80 kleuren wol en 30 kleuren polyester beschikbaar om uit te selecteren.

Karpet Aventura

Infinity three: Ceres, Cilento, Cova

De Infinity Three Collectie is een mooie aanvulling op de reeds bestaande Infinity Collecties. Deze collectie toont de mogelijkheden om een eigen vloerkleed samen te stellen samengesteld van meerdere kleuren hoogwaardig glanzend polyester garen, uw kleur en structuur in bijna elke gewenste afmeting.  Er zijn op dit moment 30 kleuren en diverse structuren beschikbaar.

Karpet Aventura

Custom collection: Atrani, Atrani low, Capreze, Capreze high, Vilato, Vilato low

Een gevarieerde collectie vloerkleden uitgevoerd in diverse polyester garens en verschillende hoogtes.
Er zijn in 6 verschillende structuren meerdere standaard kleuren beschikbaar welke in bijna elke gewenste afmeting vervaardig kunnen worden. Al met al een fraaie uiteenlopende collectie die diverse mooie tinten aanbiedt voor het hedendaags interieur.

Karpet Aventura

Virgin collection: Verano, Verres, Vicenza, Vinci, Volano, Volterra

De Virgin Collection is een nieuw karpetprogramma van Aventura Carpets verkrijgbaar in 6 compacte laagpolige structuren, vervaardigd uit een mixed garen van 50% NZ Wol en 50% Viscose.
Het kleureffect door het gebruik van lussen en gesneden polen geeft de Virgin Collection zijn unieke structuur en speelse look.
U kunt uw eigen Virgin karpet exact op maat laten maken en u heeft daarbij de keuze uit 80 verschillende Uni kleuren.

Karpet Aventura

Infinity Four: Darone, Dego, Desca, Ditali

De Infinity Four Collectie maakt creëren eenvoudig.  Stel uw eigen vloerkleed samen in uw eigen kleurcombinatie en afmeting.  Deze collectie bestaat uit 4 verschillende hoogtes vervaardig uit een combinatie van gevold Nieuw Zeelandse wol en hoogwaardig polyester garen. Er zijn 80 kleuren in de wol en polyester garens beschikbaar om uit te selecteren.

Lains Collection: Lavani, Livio, Luson

De Lains Collection is een compleet nieuwe lijn in het aanbod van vloerkleden. De fraaie handgeweven laagpolige structuren tonen een robuust en eigentijds karakter. De speciale samengestelde kleuren geven een bijzondere uitstraling en maken deze collectie breed toepasbaar.
De Lavani en Livio onderscheiden zich door het gebruik van een exclusieve handgesponnen mix van Nieuw Zeeland wol met viscose, gecombineerd met een contrakleur uitgevoerd in Wol of Jute. De Luson heeft een meer verfijnde look door het gebruik van een standaard ecru gekleurd katoen gecombineerd met eigentijdse pastel tinten in Nieuw Zeeland wol.

Natural Colection: Nidro, Nuave, Nobia

De Natural Collection is een nieuw 100% wollen, platweef programma, dat met zijn eenvoud perfect past in het hedendaagse modebeeld op de vloer. Deze collectie bestaat uit 3 verschillende stijlen en krijgt zijn uiterlijk door de enigszins onregelmatige handgeweven structuren en de brede range van natuurlijke tinten. Tevens kan er uit onze wol boxen, bestaande uit 80 kleuren, gekozen worden.

De Nidro is een effen versie in deze lijn en heeft een wat verfijnder uiterlijk. Bij de Nuave wordt de uitgekozen kleur altijd gecombineerd met een standaard offwhite kleur wat deze kwaliteit een eigentijdse en trendy look geeft. Het derde item in de collectie is de Nobia welke een meer robuust uiterlijk heeft. Met het gebruik van een combinerende kleur voor de katoenen draad ontstaat er een eigentijdse uitstraling.

Heeft u een hardnekkige vlek in uw karpet? Geen paniek! met een James reinigingsset verwijdert is nagenoeg alle vlekken. Deze set wordt aanbevolen door alle leveranciers van vloerkleden en karpetten.

In onze woonwinkel hebben we diverse kleden van Aventura liggen en hebben ook een zeer uitgebreid pallet aan stalen. U bent van harte welkom om dit te komen bekijken.