bert plantagie brandstore

bert plantagie brandstore

Een select aantal verkooppunten mag zich ‘bert plantagie brandstore’ noemen en Kees Verhouden Meubelen is er daar één van!

In onze bert plantagie brandstore vind je de complete actuele collectie met de nieuwste modellen in een inspirerende bert plantagie studio. Wij zijn de grootste bert plantagie brandstore van Zuid Nederland!

Een kijkje in onze brandstore….

 

Over bert plantagie®

bert plantagie is een oer-Hollands merk met stijlvolle en verleidelijke designmeubelen van topkwaliteit. De meubelen van bert plantagie hebben een geheel eigen identiteit waarmee een ieder, mits juist toegepast, een evenwichtig, smaakvol en altijd uniek interieur kan creëren.

Het merk vertaalt op geheel eigen wijze de nieuwste meubeltrends in een tijdloze maar actuele collectie banken en fauteuilsstoelentafels , kasten, tv meubels, bijzettafels en dressoirs. Degelijke kwaliteit, innovatieve oplossingen en vervangbare onderdelen vormen voor bert plantagie belangrijke kernwaarden.

In de loop der jaren hebben verschillende Nederlandse topontwerpers hun naam aan het merk bert plantagie verbonden om deze kernwaarden te verwezenlijken.

Make it Yours

Wist u dat… u uw eigen stoel kunt ontwerpen?

Een unieke custom-made Bert Plantagie stoel, helemaal naar uw smaak? Voorzien van een label met uw eigen naam? Het kan met het Make it Yours concept. In enkele stappen creëert u uw eigen exclusieve meubel.

Stel een meubel op maat samen; een stoel met of zonder arm; een fauteuil met duo stoffering; een zithoogte aangepast naar uw lengte of stiknaden in een opvallende contrastkleur? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bewaren

Bewaren

Bewaren