bert plantagie brandstore

Een select aantal verkooppunten mag zich ‘bert plantagie brandstore’ noemen en Kees Verhouden Meubelen is er daar één van! Wij zijn de grootste van Zuid-Nederland.

bert plantagie brandstore

In onze bert plantagie brandstore vind je de complete actuele collectie met de nieuwste modellen in een inspirerende bert plantagie studio. Wij zijn de grootste plantagie brandstore van Zuid-Nederland! Onze Brandstore bevindt zich in Oirschot, gelegen in de driehoek Eindhoven, Den Bosch, Tilburg.

Over bert plantagie®

bert plantagie is een Nederlands merk met stijlvolle en verleidelijke designmeubelen van topkwaliteit. De meubelen van bert plantagie hebben een geheel eigen identiteit waarmee een ieder, mits juist toegepast, een evenwichtig, smaakvol en altijd uniek interieur kan creëren. Benieuwd naar de moderne en exclusieve collectie van bert plantagie? Bewonder de BP collectie online op deze site of kom langs in onze brandstore in Oirschot.

Zo is net de allernieuwste collectie van bert plantagie gearriveerd in onze winkel. Een mooie vormgeving, een gerenommeerd zitcomfort, kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij dit Nederlandse topmerk.


Ontdek de designers van bert plantagie

In de loop der jaren hebben verschillende Nederlandse topontwerpers als Hans Daalder, Stefan Steenkist, Thijs Smeets en Frans Schrofer, hun naam aan het merk bert plantagie verbonden. bert plantagie meubelen staan bekend om het oer-Hollandse design met een moderne en tijdloze uitstraling. Dit is terug te zien in de mooie fauteuils, banken, tafels, stoelen en salontafels. In veel gevallen kunt u een uniek ontwerp samenstellen door een keuze uit verschillende uitvoeringen en materialen.

Make it yours: stel uw eigen bert plantagie meubel samen

Wist u...dat u uw eigen bert plantagie stoel kunt ontwerpen en voorzien van een label met daarop uw eigen naam? Het kan met het ‘Make It Yours’ concept. In 11 stappen creëert u uw eigen, unieke meubel. Het basismodel is een van de top 10 stoelen uit de design collectie van Bert Plantagie. U kiest uw favoriet en laat de stoel bekleden met de stof of leder, misschien zelfs een mix, naar keuze. Vervolgens bepaalt u onder andere de kleur stiknaad, het type onderstel en de zithoogte. De stoel wordt helemaal zoals u het wilt. Alle ‘Make It Yours’ modellen van Bert Plantagie zijn bovendien mogelijk met een flexibele rug of als een comfortabele XL-uitvoering. En het allerleukste: u voorziet uw exclusief ontworpen eetkamerstoel van een persoonlijk label.

Bewaren

Bewaren

Bewaren