Bert Plantagie Bartafels

Stijlvolle en eigentijdse design bartafels

Bert Plantagie Design Bartafels

De bert plantagie bartafels zijn de oplossing bij kleinere interieurs. Anders dan een eettafel heeft een bartafel een compact formaat. Ook is de tafel hoger, in plaats van breed, waardoor u veel ruimte bespaard. Eten en borrelen op hoger niveau dus! Maak uw design bartafel compleet met een bert plantagie barkruk.

Zoals bij alle meubels van bert plantagie, kan ook uw bartafel geheel op maat gemaakt worden. Van alle bartafels, is ook een eetkamertafel variant, zodat u deze met elkaar kunt combineren. Naast een prachtig tafelblad zijn de tafels ook voorzien van een dwarsstang. Deze zorgt voor extra stabiliteit en fungeert tegelijkertijd ook als voetensteun. Wel zo comfortabel!


Bert Plantagie Bartafels in onze Brandstore

Bovenstaande bartafels van bert plantagie kunt u ook bekijken in onze woonwinkel in Oirschot. Onze woonwinkel bezit de gehele collectie van bert plantagie. Twijfelt u over de opstelling of mogelijkheden in afwerking? Onze interieurspecialisten voorzien u graag van een advies op maat.

Bert Plantagie Collectie bij Kees Verhouden

Als grootste bert plantagie Brandstore van Zuid-Nederland hebben wij naast de design bartafels ook bijpassende barkrukken in huis. Zo maakt u uw bartafel helemaal compleet! Op zoek naar een volledig interieur van deze topdesigner, ontdek dan ook de collectie banken, eetkamertafels en fauteuils van bert plantagie.