Bert Plantagie Bijzettafels

De bijzettafel als een ware eyecatcher in uw interieur

Bert Plantagie Design Bijzettafels

Naast eetkamertafels, heeft Bert Plantagie ook een uitgebreide collectie bijzettafels. Perfect te combineren met uw bert plantagie design bank. Door het eigentijdse en transparante karakter passen de tafels vrijwel in elk interieur. Elke bijzettafel wordt, in Nederland, volledig op maat gemaakt. Handgemaakt van alleen natuurlijke materialen.


Bert Plantagie Bijzettafels in onze Brandstore

Elk meubel bij Bert Plantagie is maatwerk, zo ook de collectie bijzettafels. Ook hier zijn diverse mogelijkheden in afmeting, materialen en kleuren. Ontdek alle modellen in onze inspirerende bert plantagie brandstore in Oirschot - de grootste brandstore van Zuid-Nederland! Onze interieurspecialisten voorzien u graag van een advies op maat.

Design Bijzettafels bij Kees Verhouden Meubelen

Naast bert plantagie bijzettafels hebben wij ook andere merken design bijzettafels in onze woonwinkel zoals Cloak, Pode by Leolux en Passe Partout.

Als grootste bert plantagie Brandstore van Zuid-Nederland hebben wij naast de design bartafels ook de andere meubels van deze topdesigner in huis. Ontdek bijvoorbeeld de prachtige banken, eetkamertafels en salontafels van bert plantagie.