Bert Plantagie Fauteuils

Comfortabele en eigentijdse design fauteuils

Bert Plantagie Design Fauteuils

Ultiem zitcomfort ervaren? Dan bent u bij bert plantagie aan het juiste adres. Met de grootste zorg en aandacht voor detail hebben zij een prachtige collectie fauteuils ontworpen. De fauteuils stralen comfort en luxe uit en dat voor een betaalbare prijs. Met een fauteuil van dit merk haalt u stoel in huis waar u liever niet meer uit wilt komen.


Maatwerk Bert Plantagie Fauteuils

De fauteuils zijn verkrijgbaar in vele kleuren en uitvoeringen in frame, materiaal en bekleding. Wilt u bijvoorbeeld een draaifauteuil of een vaste poot? Een hoge of lage rug? En volledig uitgevoerd in leder of stof - of wellicht een combinatie van deze twee? U ziet het, u kunt uw fauteuil helemaal naar wens samenstellen.

Bert Plantagie Fauteuils in onze brandstore

Voordat u een stoel koopt, wilt u zeker weten dat deze lekker zit en wellicht ook of de kleur ook echt past bij uw interieur. Dat begrijpen wij maar al te goed. Kom daarom proefzitten in onze bert plantagie brandstore in Oirschot. Hier hebben wij vrijwel alle modellen fauteuils op voorraad. Ook helpen onze bert plantagie experts wij u graag bij de keuze in alle mogelijkheden. 

Design Fauteuils bij Kees Verhouden

Naast bert plantagie fauteuils hebben wij ook een grote collectie design fauteuils van merken als Cloak, Pode by Leolux, Evidence by Leolux, Passe Partout, Jess Design, Gealux, De Toekomst, Calia.