Bert Plantagie Stoelen

Handgemaakte design stoelen van Nederlandse bodem

Bert Plantagie Design Eetkamerstoelen

Wanneer u bert plantagie design stoelen in huis haalt bent u gegarandeerd zeker van ultiem zitcomfort en topkwaliteit van Nederlandse bodem! Ze zijn niet voor niets een echte stoelenspecialist. In onze brandstore vindt u naast een uitgebreide collectie design eetkamerstoelen, ook comfortabele fauteuils en eigentijdse barkrukken. Elk bert plantagie meubel is maatwerk, zodat het altijd in uw interieur thuis past.


De collectie eetkamerstoelen bestaat uit een breed aanbod eetkamerstoelen in vele kleuren en varianten. Elke stoel kan bovendien aangepast worden aan uw wensen en wordt met de hand vervaardigd!

Bert Plantagie: Make it Yours!

Met het ‘Make it yours’ concept kunt u uw eigen bert plantagie stoel ontwerpen! In 11 stappen creëert u uw eigen, unieke stoel. En het allerleukste: u voorziet uw exclusief ontworpen eetkamerstoel met een persoonlijk label!

Hoe het werkt? Het basismodel is één van de top 10 design stoelen uit de collectie van bert plantagie. U kiest vervolgens uw favoriete model en gaat vanaf hier verder ontwerpen. Zo kunt u zelf de kleur, stoffering, stiknaad, het type onderstel en de zithoogte bepalen. Alle stoelen zijn ook mogelijk met een flexibele rug of als comfortabele XL-uitvoering. Hulp nodig met het samenstellen van uw unieke ‘Make it yours’ eetkamerstoel? Onze bert plantagie experts staan graag voor u klaar!

Bert Plantagie Stoelen in onze brandstore

De mogelijkheden voor het samenstellen van uw bert plantagie stoel zijn eindeloos. Er zijn veel keuzes in soorten stof, leder soorten, materialen en kleuren. Onze bert plantagie experts staan graag voor u klaar om u te adviseren in deze mogelijkheden, zodat uw bert plantagie stoel perfect in uw interieur past! Ook kunt u alle modellen bekijken in onze inspirerende bert plantagie brandstore in Oirschot - de grootste brandstore van Zuid-Nederland!

Meer van bert plantagie? Ontdek naast de eetkamerstoelen ook de design eetkamertafels, banken en fauteuils van deze topdesigner.