Bert Plantagie Tafels

Handgemaakte design tafels van topkwaliteit

Bert Plantagie Design Tafels

bert plantagie heeft een ruime collectie van prachtige design tafels. Naast handgemaakte eetkamertafels, bestaat de collectie ook uit bartafels, salontafels en bijzettafelsDe eetkamertafels van bert plantagie kenmerken zich door een grote verscheidenheid in maatvoering, materiaalsoorten en kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende materialen als hout (eiken, noten), keramiek en Dekton.


Bert Plantagie Eetkamertafels in onze Brandstore

Elk bert plantagie meubel is naar eigen wens samen te stellen, zo ook de eetkamertafels. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voordat u een keuze maakt, is het begrijpelijk dat u eerst de tafels in het echt wilt zien. En wellicht wilt u ook bijpassende eetkamerstoelen voor uw tafel?

Wij helpen u graag verder met een advies op maat in onze bert plantagie brandstore in Oirschot. Wij zijn de grootste brandstore van Zuid-Nederland, waardoor u bij ons altijd de actuele collectie met de nieuwste modellen van dit topmerk vindt. 

Onze bert plantagie experts voorzien u graag van een advies op maat zodat u de juiste eetkamertafel kiest voor uw interieur!

Design Tafels bij Kees Verhouden

Naast bert plantagie banken hebben wij ook een grote collectie design tafels van merken als Case, Passe Partout, BKS, Bree’s New World en Metaform.