Bert Plantagie

bert plantagie ® is een stijlvol Dutch design merk dat meubeltrends op geheel eigen wijze vertaalt in een actuele collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels, kasten en dressoirs.

bert plantagie ®

Het Nederlandse designmerk bert plantagie heeft Kees Verhouden Meubelen, als verkooppunt van het eerste uur, geselecteerd voor de plaatsing van de bert plantagie brandstore! Daar zijn wij erg trots op! Omdat we een brandstore zijn, is de complete actuele collectie te zien in onze woonwinkel. Kom nu kijken, onze brandstore is ook de grootste van Zuid Nederland.

Hieronder ziet u een greep uit onze collectie van bert plantagie. Deze bestaat uit tijdloze en eigentijdse banken, fauteuils, stoelen en tafels, kasten en dressoirs. Verleidelijk design met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Make it Yours

Wist u dat… u uw eigen stoel kunt ontwerpen?

Een unieke custom-made Bert Plantagie stoel, helemaal naar uw smaak? Voorzien van een label met uw eigen naam? Het kan met het Make it Yours concept. In enkele stappen creëert u uw eigen exclusieve meubel.

Stel een meubel op maat samen; een stoel met of zonder arm; een fauteuil met duo stoffering; een zithoogte aangepast naar uw lengte of stiknaden in een opvallende contrastkleur? De mogelijkheden zijn eindeloos.