Monasch by Best Wool

Een bijna thuis wedstrijd voor Best Wool Carpets... Wij zijn de trotse dealer van dit mooie merk! Schitterende kwaliteit en korte levertijden.

Monasch by Best Wool

Sinds 1982 ontwerpt, produceert en distribueert Best Wool Carpets vanuit Best in Nederland prachtige wollen vloerbedekking en vloerkleden. Echte en eerlijke natuurproducten voor mensen die kwaliteit waarderen. Wol is een zeer hoogwaardig product, is toegankelijk en past in elk interieur. Ze creëren, ontwikkelen en realiseren ook op projectbasis. Denk daarbij aan villa’s, jachten, cruiseschepen, winkels en hotels. Zij en wij denken met u mee als het om tapijt en vloerkleden gaat. Dat is geen loze belofte. U bent hierin richtingbepalend, samen met u verwezenlijken we de doelstellingen. Samen realiseren we een unieke signatuur.

Spaced Out

Eén van de meest kleurrijke, creatieve kleden uit de collectie. De harmonieuze kleurmelanges zijn het gevolg van Space Dye, waarbij de garens in meerdere tinten zijn geverfd. Zo ontstaat een subtiele diepte en een willekeurig, maar prachtig patroon van verschillende kleuren. Dit schitterende karpet is in onze woonwinkel te zien.
Voor een compleet overzicht van de 14 kwaliteiten zie de schitterende site van Monasch by Best Wool.


Filosofie

Het ontwerpteam onder leiding van Yvar Monasch is continu bezig met kwaliteit, designs en kleurontwikkelingen. Innovatief, niet alleen om innovatief te zijn, maar ook om onderscheidend te blijven. Dat lukt hen, omdat ze ontwerptalent, ervaring en passie combineren met technische kennis. Er is ruime kennis en ervaring nodig om wollen vloerbedekking en karpetten van hoge kwaliteit te produceren. Omdat met een natuurproduct wordt gewerkt, zijn de omstandigheden steeds anders. Alleen gepassioneerde vakmensen zijn in staat continu hoogwaardige, wollen karpet te vervaardigen.

Specificaties

Met keuze uit 14 kwaliteiten, in verschillende kleuren, maten, vormen én randafwerkingen, kunnen alle Monasch by Best Wool vloerkleden afgestemd worden op ieders individuele wensen. Ieder vloerkleed krijgt een randafwerking. Er is keuze uit blind, linnen, vilt en leer. De minimale afmeting van een vloerkleed bedraagt 120 x 120 cm, de maximale afmeting bedraagt 400 x 500 cm.
Naaste vierkante en rechthoekige vloerkleden, biedt Monasch by Best Wool ook ronde vloerkleden (Ø maximaal 400 cm) en – op aanvraag – andere organische vormen.

De 10 voordelen van wol

  1. Natuurlijk en duurzaam
  2. Schone lucht doordat wol stof opvangt en bindt
  3. Brandbestendig
  4. Biologisch afbreekbaar
  5. Bestand tegen vlekken
  6. Makkelijk schoon te maken
  7. Altijd in vorm door de veerkracht
  8. Geluidswerend
  9. Comfortabel qua gevoel, temperatuur en vochtigheid
  10. Luxueus