BKS

Brouwers Kwaliteitsmeubelen in Staphorst (BKS) is een betrouwbare en toonaangevende leverancier van eikenhouten meubelen

BKS Meubelen

Brouwers meubelen in Staphorst is een betrouwbare en toonaangevende leverancier van eikenhouten meubelen. Meer dan 30 jaar geleden begon de heer H. Brouwer een meubelgroothandel die gespecialiseerd was in klein meubelen; BKS (Brouwers Kwaliteitsmeubelen Staphorst).

Made in Holland

Door intensieve samenwerking met de verschillende toeleveranciers uit de regio ontwikkelde Brouwers Meubelen zich tot één van de weinige in Nederland producerende meubelfabrikanten. Nu biedt BKS een uitgebreide standaardcollectie verschillend in vormgeving en stijl. Ook beschikken zij over een grote maatwerkafdeling, waar ieder meubel volledig op maat en naar wens van de klant gemaakt wordt. Alle meubelen staan voor ‘made in Holland’.

BKS staat voor:

Productie met aandacht
Goede kwaliteit
En van Nederlandse bodem

Duurzame materialen

Er wordt gewerkt met massief hout van duurzame kwaliteit, meestal met massief Frans eikenhout, welke zelf ruw ingekocht worden in de beste gebieden van Frankrijk. Eikenhout is een uniek en karakteristiek materiaal wat ze bij BKS door en door kennen. Van dit materiaal produceren ze op ambachtelijke wijze de mooiste meubelen.

Tegenwoordig volgen ze de allerlaatste trends, van modern tot klassiek. BKS meubelen heeft een uitgebreide collectie met veel mogelijkheden in maatwerk.

Ze produceren diverse meubelen voor de woonruimte van eetkamertafels tot kasten en van salontafels tot dressoirs. Al onze meubelen staan voor productie met aandacht en van uitstekende kwaliteit om jarenlang van te genieten.