Bree’s New World Fauteuils

Bree’s New World Fauteuils

Bree’s New World fauteuils verdienen een opvallende plek in de zithoek vanwege hun uitnodigende uitstraling, oogstrelende vormgeving en heerlijk zitcomfort. Ruim 120 jaar meubelexpertise heeft dit Nederlandse familiebedrijf internationale faam gebracht. De originele belijning, schitterende materiaalcombinaties en balans tussen esthetiek en functionaliteit zijn kenmerkend voor hun fauteuils en andere meubels.

 


Bree's geeft een ultieme zitbeleving

Bree’s New World fauteuils zijn in de eerste plaats ontworpen om u een heerlijke zitbeleving te geven. Zodra u plaatsneemt ervaart u de hoogwaardige en zachte bekleding van stof of leer (of een smaakvolle combinatie hiervan), de comfortabele polstering op de juiste plaatsen en de organische belijning. Sommige modellen hebben dichte of open armleuningen, bij andere rusten de armen relaxed op de zitkuip. Het onderstel bestaat uit ranke poten, een draaivoet of een sledemodel en sommige stoelen hebben een bijpassende voetenbank.

Bree's New World fauteuils blinken uit in eigentijdse en eigenwijze vormgeving

Bree’s New World fauteuils doen in uitstraling niet onder voor hun comfort. Strakke en vloeiende lijnen wisselen elkaar af in een spannend vormenspel. Sommige fauteuils zijn prachtig in combinatie met elkaar, zoals de Kiq en de Legendary. De hoogte of stand van de rugleuning verschilt of de vorm van de armleuningen. Plaats bijvoorbeeld één of twee fauteuils bij een raam of in een leeshoek met een bijzonder gevormde design tafel ernaast. Daarnaast kunt u spelen met verschillende onderstellen, materialen en vrolijke kleurcombinaties. U zet hiermee een gedurfd design statement neer.

Ontdek Bree's New World fauteuils bij Kees Verhouden Meubelen

Het ervaren van een fauteuil qua comfort en uitstraling is iets persoonlijks. Kom de Bree’s New World fauteuils rustig uitproberen in onze woonwinkel in Oirschot. Onze interieuradviseurs informeren u graag over combinaties of de indeling van uw zithoek.