Bree’s New World Salontafels

Bree’s New World Salontafels

Bree’s heeft 2 modellen salontafels in de collectie die uitermate succesvol zijn. Dat zijn de Twinny en de Cloudy.

Twinny salontafels en bijzettafels van Bree’s New World

Een speelse ‘salontafeltweeling’ van Bree’s New World, die moeiteloos zijn weg vindt in menig moderne huiskamer. Industrieel en warm; retro en vintage; strak en modern; landelijk en Scandinavisch; in bijna elk type woonkamer voelen de vrolijke Twinny’s zich wel thuis. De aanzienlijke keuze aan materialen waarin de tafelbladen van de Twinny’s te combineren zijn, geven u als klant alle ruimte om ze optimaal aan te laten sluiten bij de rest van uw interieur. De ruime, eivormige bladen bieden meer dan voldoende plek voor een flinke bos bloemen of schalen met lekkere hapjes. Het minimalistische, metalen draadframe houdt het geheel daarentegen toch ruimtelijk.
Na de introductie van de set salontafels in 2018 is ‘de Twinny familie’ inmiddels flink uitgebreid, zowel in materialen als in type tafeltjes. Zo bevat de Bree’s New World collectie inmiddels ook een set bijzettafels, banktafeltje, XL salontafel met lectuurbak, sidetable, bureautafeltje en een kleinere, hogere salontafel Twinny (Twinny Top).

De salontafels Twinny hebben net als de eetkamertafel Steely een organisch, volledig asymmetrisch blad en laten zich dan ook erg goed combineren met deze design eettafel. De Twinny’s zijn naast als set, ook als losse salontafel leverbaar.

Ontwerper van de Twinny’s: Peter Schreuder Goedheijt


Cloudy tafels en bijzettafels van Bree's meubelen

Bij Bree’s New World zijn we behoorlijk fan van tafels met organische vormen. De 'wolkvormige' ‘Cloudy familie’ van eettafels, salontafels en bijzettafels voldoet in ieder geval zeker aan het begrip ‘organisch’. Na de salontafels en eettafel Cloudy is de Cloudy lijn inmiddels uitgebreid met een banktafeltje, bijzettafels (hoektafels) en Cloudy Top salontafels. De Cloudy hoektafels en Cloudy Top salontafels zijn verkrijgbaar op drie verschillende hoogtes en dus leuk als een setje van 2 of zelfs 3 te combineren. De Cloudy Top salontafeltjes sluiten daarnaast ook weer perfect aan bij de grotere salontafels Cloudy. Daarnaast zijn de Cloudy Top salontafels en bijzettafels op zichzelf ook leuk als bijzettafeltje te gebruiken. Alle Cloudy tafels zijn in dezelfde materialen te verkrijgen, waaronder keramiek, FenixNTM, eikenfineer, notenfineer, massief eiken- of notenhout en diverse HPL soorten.

Ontwerper: Peter Schreuder Goedheijt