Brink & Campman

De karpetten van Brink & Campman stralen kwaliteit uit. Daarnaast kenmerkt dit mooie merk zich door creativiteit, ambacht, duurzaamheid en liefde voor het produkt. Dan verbaast het ons niet dat ze al ruim 125 jaar actief zijn.

Brink & Campman

Bij Brink & Campman maken we al 125 jaar vloerkleden. Vloerkleden die zijn ontstaan uit een combinatie van creativiteit, ambacht en duurzaamheid. We hebben veel liefde en passie voor mooie garens en de eindeloze mogelijkheden hiermee. Dit motiveert ons keer op keer om de meest unieke en vernieuwende vloerkleden te ontwerpen en te maken.
Naast de kennis die we hebben opgedaan in de afgelopen eeuw zijn we ook constant op zoek naar vernieuwing. Met zorgvuldig gekozen producenten van over de hele wereld werken we aan nieuwe technieken en kwaliteiten. Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat we kunnen blijven vernieuwen en verbeteren. Dat is terug te zien in de veelzijdige collectie vloerkleden waar B&C bekend om staat. Wij weten als geen ander, dat elke stap in het proces van ruwe wol tot verfijnd vloerkleed van groot belang is. Daarom kijken we bij elke stap naar de beste toepassingen en materialen.
In onze fabriek in Lichtenvoorde wordt het grootse deel van onze vloerkleden geproduceerd. Daar hebben we perfect zicht op de verschillende processen, die zo belangrijk zijn om het kwalitatief hoogwaardige resultaat te waarborgen, dat we altijd voor ogen hebben.

Design Studio

Alle Brink & Campman vloerkleden worden gecreëerd in onze eigen design studio, die we met trots het hart van ons bedrijf noemen. Onze ontwerpers ontwikkelen unieke collecties. Startend met een mooi garen. Geïnspireerd door trends en kleuren. Gefascineerd door de mogelijkheden van een techniek. Alles kan de start vormen voor een nieuw kleed.
In het ontwerpproces werken we met veel passie en creativiteit, maar verliezen we vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid niet uit het oog.
Wij zijn ervan overtuigd dat alleen samen, en in combinatie met onze kennis en expertise, al deze aspecten kunnen leiden tot de hoogwaardige vloerkleden die wij maken. Het feit dat we elk jaar met een nieuwe collectie komen geeft ons zowel de kans als de uitdaging om te blijven ontwikkelen, vernieuwen en verbeteren. Graag verwijzen we naar de website van Brink & Campman voor hun volledige collectie.
Een belangrijk aspect waar we in de design studio steeds mee bezig zijn en dat we graag nog verder willen ontwikkelen is duurzaamheid. We werken al voornamelijk met natuurlijke materialen zoals wol en jute. Hierin willen we blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden.

Wat te doen bij vlekken?

Brink & Campman adviseert de producten van James.


Het merk "Brink & Campman" is een gerenommeerd Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige tapijten en vloerkleden. Ze hebben een lange geschiedenis in het maken van handgemaakte tapijten en vloerkleden en staan bekend om hun vakmanschap en kwaliteit.

Brink & Campman biedt een breed scala aan tapijten en vloerkleden in diverse stijlen, van modern tot klassiek. Ze gebruiken hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpen om unieke en duurzame producten te creëren die passen bij verschillende interieurvoorkeuren.

Het merk Brink & Campman wordt wereldwijd erkend en gewaardeerd om zijn uitstekende vakmanschap, creativiteit en oog voor detail. Hun tapijten en vloerkleden worden vaak beschouwd als tijdloze en decoratieve toevoegingen aan elk huis of interieur.