Brown by bert plantagie

Ook de schitterende, sfeervolle collectie BROWN vindt u in onze bert plantagie brandstore, de grootste van Zuid Nederland. De BROWN collectie bestaat uit tafels, stoelen, banken en kasten.

BROWN by bert plantagie

Ook de schitterende, sfeervolle collectie BROWN vindt u in onze bert plantagie brandstore, de grootste van Zuid Nederland. De BROWN collectie bestaat uit tafels, stoelen, banken en kasten. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk in deze nieuwe serie. BROWN en CASE hebben elkaar ook gevonden. Ook ons eigen huislabel CASE is en wordt in de toekomst verder uitgebreid met meubels in de BROWN sfeer.

collectie brown

Collectie Brown: Puur. Chic. Stoer.

Dat is bert plantagie collectie Brown, het nieuwe label van Dutch designmerk bert plantagie. BROWN beleefde de wereldpremière op de meubelbeurs IMM in Keulen in 2018. In 2019 is de collectie weer uitgebreid met schitterende items.


Brown vormt een verbreding van de bestaande bert plantagie collectie, die onder de naam Orange zal doorgaan. Het nieuwe label is nonchalanter, minder strak en zelfs een tikkeltje landelijk, grof en ruig.

Voor Brown zijn nieuwe ontwerpers aan de slag gegaan, die nog niet eerder voor bert plantagie hebben gewerkt, om een verse nieuwe look te garanderen. Zij bedachten diverse verschillende, over het algemeen rijk gestoffeerde stoelen, bijzettafels, salontafels, eetkamertafels, banken, fauteuils en verschillende kasten.

Zoals bekend bij bert plantagie, zijn alle meubelstukken in verschillende maten, uitvoeringen en met tal van opties verkrijgbaar. De complete actuele collectie is in onze Brandstore in Oirschot te zien, gelegen in de driehoek Eindhoven, Den Bosch, Tilburg. Wij zijn de grootste brandstore van Zuid Nederland voor zowel Orange als Brown.

Door natuurlijke, robuuste elementen te combineren met authentiek vakmanschap en origineel design geeft Brown het begrip wonen een nieuwe invulling. Brown is klassiek en eigentijds tegelijk – tijdloos dus – en staat voor ongeëvenaarde kwaliteit en luxe in alle opzichten. Van de gebruikte materialen en het ontwerp tot het woongenot dat de producten bieden. Een bijzonder sfeervolle nieuwe collectie meubels en accessoires. De ontwerpen zijn vernieuwend en de materialen zijn smaakvol gecombineerd.

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.