Claudi kussens

De kussens van Claudi staan voor kwaliteit en exclusiviteit. De handgemaakt kussens brengen een luxe en stijlvolle sfeer bij jou op de bank. Ervaar de verandering van je interieur met deze exclusieve kussens.

Claudi

Claudi Cushions ontwerpt en produceert exclusieve handgemaakte kussens in Nederland. Het is een jong en innovatief bedrijf dat ruim vijftien jaar geleden door de creatieve eigenaresse Karin Elberse is opgericht. Met haar zakelijk inzicht, haar passie voor interieurdesign en fantastisch interieur textiel heeft ze Claudi tot een succesvolle internationale onderneming gemaakt. Inmiddels biedt biedt het merk nu ook andere produkten zoals plaids en poefjes aan. Haar ondernemersgeest, doorzettingsvermogen en toewijding hebben het merk tot grote hoogten doen stijgen.

In de afgelopen paar jaar hebben ze geëxposeerd op verschillende nationale en internationale beurzen zoals Tendence en Ambiente in Frankfurt of de Meubelbeurs Brussel. Sinds vorig jaar staan zij ook in Parijs!


Kussens die jouw huis echt van jou maken

Met toewijding streeft Claudi naar het ontwerpen en produceren van unieke en luxueuze producten. De gezamenlijke passie voor vakmanschap en oog voor detail is wat het bedrijf drijft om telkens weer kwaliteit te leveren. Het team van Claudi werkt elke dag om de visie van Claudi tot leven te brengen en de klanten te inspireren met de prachtige collecties. Het Claudi team staat klaar om uw interieur te verrijken!

Hoogwaardige producten & grondstoffen

De kussens worden ontworpen en ontwikkeld in de studio in Hoorn. Het gehele productieproces vindt plaats in lokale ateliers in Nederland zodat er een hoogwaardig en kwalitatief product ontstaat. De hoge kwaliteit van de materialen zorgt voor een rijke uitstraling en een lange levensduur. De vulling van de kussens bestaat voornamelijk uit hergebruikte eendenveren. Claudi heeft ook duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

De kussens zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zoals 45x30 cm, 45x45 cm en 60x60 cm. Rechthoekig en vierkant. Dit biedt u de de mogelijkheid om meerdere combinaties te maken en daarmee een speels effect te creëren.

De plaids hebben een vaste afmeting van 150 x 200 en zijn gemaakt van 60% katoen en 40% acryl.

De poefjes zijn er in de maten 42 rond en 48 cm hoog of 60 rond en 30 cm hoog.

Uitgebreid assortiment Claudi sierkussens

In onze winkel hebben wij een zeer uitgebreid assortiment Claudi kussens. Naast verschillende maten, vindt u hier kussens in verschillende kleuren. Dat betekent dat u heerlijk kunt combineren, zodat u een mooi en sfeervol geheel aan luxe kussens kunt samenstellen. De kussens zijn direct mee te nemen.