Claudi kussens

De kussens van Claudi staan voor kwaliteit en exclusiviteit. De handgemaakt kussens brengen een luxe en stijlvolle sfeer bij jou op de bank. Ervaar de verandering van je interieur met deze exclusieve kussens.

Claudi

Claudi Cushions ontwerpt en produceert exclusieve handgemaakte kussens in Nederland. Het is een jong en innovatief bedrijf dat al bijna vijftien jaar geleden door de creatieve eigenaresse Karin Elberse is opgericht. Met haar zakelijk inzicht, haar passie voor interieurdesign en fantastisch interieur textiel heeft ze Claudi tot een succesvolle internationale onderneming gemaakt.

In de afgelopen paar jaar hebben ze geëxposeerd op verschillende nationale en internationale beurzen zoals Tendence en Ambiente in Frankfurt of de Meubelbeurs Brussel. Sinds vorige jaar staan zij ook in Parijs!

Hoogwaardige producten & grondstoffen

De kussens worden ontworpen en ontwikkeld in de studio in Hoorn. De productie gebeurt in lokale ateliers in Nederland zodat er een hoogwaardig en kwalitatief product ontstaat.

De kussens zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zoals 45×30 cm, 45×45 cm en 60×60 cm. Rechthoekig en vierkant. Dit biedt u de de mogelijkheid om meerdere combinaties te maken en daarmee een speels effect te creëren.

Uitgebreid assortiment Claudi sierkussens

In onze winkel hebben wij een zeer uitgebreid assortiment Claudi kussens. Naast verschillende maten, vindt u hier kussens in verschillende kleuren. Dat betekent dat u heerlijk kunt combineren zodat u een mooi en sfeervol geheel aan luxe kussens kunt samenstellen. De kussens zijn direct mee te nemen.