Cloak

Cloak is een meubellijn van de fabrikant Havee Meubelen en industrieel ontwerper Hans Daalder. De combinatie van Havee en Hans Daalder heeft een opmerkelijke serie zitmeubelen Cloak genaamd opgeleverd.

Zitmeubelen van Cloak

Cloak is Dutch Design. Cloak bestaat uit een opmerkelijke serie banken, strak vormgegeven en perfect uitgevoerd. Elk product wordt gekenmerkt door elegante, ranke lijnen die de meubels een tijdloze uitstraling geven. Cloak is puur in eenvoud en kwaliteit. Elk meubel creëert rust in je interieur en zorgt voor een perfect zitcomfort. Een Cloak zitmeubel in je interieur straalt direct klasse en elegantie uit.

Wie gaat vergelijken en naar technische details kijkt, komt onvermijdelijk tot de conclusie dat de kwaliteit optimaal is. De meubelen kunnen naar wens worden bekleed met leder en stoffen van topfabrikanten zoals De Ploeg en Kvadrat. De combinatie Cloak en Hans Daalder heeft een opmerkelijke serie hoogwaardige zitmeubelen opgeleverd. Mooie, pure ontwerpen, volledig gericht op stijlvolle eenvoud en comfort.

“Een sterke ketting heeft alleen maar sterke schakels. Als ontwerper probeer ik mijn ideeën altijd de hoogste kwaliteit mee te geven. Inspiratie alleen is dan niet genoeg; Er wordt gesleuteld en geschaafd totdat het ontwerp in mijn ogen optimaal is. In mijn samenwerking met Cloak werkt het net zo: Hun motto is: Als het beter kan, moet het ook beter.
Het grote vakmanschap van de mensen van Cloak staat garant voor een perfecte vertaling van mijn ontwerp. En dat is de droom van iedere ontwerper !
Trots teken ik voor de “Cloak” collectie.”

Hans Daalder.


Kees Verhouden Meubelen is al vanaf het prille begin Cloak dealer. De uitgebreide collectie van Cloak staan stuk voor stuk voor een uniek dessin en voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Elk zitmeubel van het merk is uniek en wordt speciaal voor u vervaardigd in de Nederlandse fabriek. De meest complete Cloak collectie kunt u komen bezichtigen in de winkel in Oirschot waar de producten van Cloak te vinden zijn in onze showroom waar wij naast Cloak nog diverse andere topmerken mogen vertegenwoordigen. Onze interieuradviseurs helpen u graag met deskundig en persoonlijk advies.

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.