Constructie en bekleding Cloak zitmeubelen

Cloak staat voor stijlvolle eenvoud en comfort en geeft 10 jaar garantie op de constructie.

Constructie van een bank van Cloak

De ene bank is de andere niet. Dat geldt voor uitstraling maar zeker ook voor comfort en kwaliteit. Bij Cloak gaan ze alleen voor het allerbeste.

De romp

Deze wordt vervaardigd van geselecteerd beukenhout en hoogwaardig plaatmateriaal, waarbij alle verbindingen worden gepend, geschroefd of gedeuveld, wat de beste constructie garandeert. Cloak geeft u hier 10 jaar garantie op.

Romp

De vering

De vering is van essentieel belang voor een optimaal zitcomfort, hiervoor worden stalen nosag-onderveren of elastische banden gebruikt.
vering van Cloak bank

De kussenvullingen / Het comfort

Havee Meubelen werkt uitsluitend met de beste kwaliteit Pantera® koudschuim, een schuim met een aantal bijzondere eigenschappen, waarin comfort is gekoppeld aan duurzaamheid. Koudschuim is gemaakt voor jarenlang zitcomfort.
Kussens Cloak banken

De bekleding

U heeft bij Cloak de keuze uit een groot assortiment kwaliteitsbekleding uit de collecties van o.a. Weverij de Ploeg, Kvadrat en leder. Uniek is dat de bekleding van uw bank zonder de traditionele nietjes wordt bevestigd. Dit maakt het mogelijk om de bekleding (of delen) van uw bank op eenvoudige wijze opnieuw te bekleden door een vakman.
Bekleding Cloak meubelen

Het resultaat

Welk schuim in een bank