De Toekomst

Zoekt u een heerlijke relaxfauteuil? Kom naar Oirschot en kies een fauteuil op maat van de merken De Toekomst of Gealux.

De Toekomst

Meubelfabriek De Toekomst oftewel Sitting Vision is een zeer gerenommeerde producent op het gebied van relaxfauteuils. Zij staan hoog aangeschreven als het gaat om modellering, kwaliteit en service. Met een groot scala aan mogelijkheden voor persoonlijke instellingen en/of aanpassingen bieden de fauteuils u een optimaal zitcomfort. Kom eens proefzitten in Oirschot.

Meubelfabriek De Toekomst is een rasecht familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Al vanaf het begin van de vorige eeuw was men werkzaam in de houtindustrie waarna in 1955 officieel Meubelfabriek de Toekomst werd opgericht. Vanaf dat moment heeft men zich toegelegd op het produceren en verkopen van meubelen, voornamelijk zitmeubelen zoals relaxfauteuils en eetkamerstoelen. Een zeer sterk punt vanaf het begin was de eigen ontwikkeling. Tot op de dag van vandaag worden alle ontwikkelingen binnen het eigen bedrijf gedaan. Zodoende blijven ze toonaangevend en is men zeker van een product dat aan eisen van de huidige consument voldoet.

Bij De Toekomst staat naast een sterk accent op comfort, functionaliteit en een innovatief ontwerp hoog aangeschreven binnen de organisatie. Het gebied van productontwikkeling en productontwerp speelt een centrale rol, mede daarom zijn zij voortdurend op zoek naar innovatieve en ergonomische oplossingen. Door de diversiteit aan producten èn de vele optie-mogelijkheden, kunt u nagenoeg uw “eigen” persoonlijke relax-fauteuil samenstellen. De nadruk in de productie bij De Toekomst ligt op geavanceerde technologie in combinatie met ambachtelijk handwerk.

Ze werken samen met een aantal ontwerpers die aansluiten bij deze filosofie. De ontwerpers werken nauw samen met de afdeling productontwikkeling. Een fauteuil ontwerpen is nog geen garantie dat deze ook comfortabel zit. Daarom is een goede samenwerking van groot belang om een product te creëren dat past binnen de filosofie: comfortabel, ergonomisch en met een eigentijdse uitstraling.