De Toekomst

Zoekt u een heerlijke relaxfauteuil? Kom naar Oirschot en kies een fauteuil op maat van de merken De Toekomst of Gealux.

De Toekomst

Meubelfabriek De Toekomst oftewel Sitting Vision is een zeer gerenommeerde producent op het gebied van relaxfauteuils. Zij staan hoog aangeschreven als het gaat om modellering, kwaliteit en service. Met een groot scala aan mogelijkheden voor persoonlijke instellingen en/of aanpassingen biedt een elektrische stoel u een optimaal zitcomfort. Kom eens proefzitten in Oirschot.

Meubelfabriek De Toekomst is een rasecht familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Al vanaf het begin van de vorige eeuw was men werkzaam in de houtindustrie waarna in 1955 officieel Meubelfabriek de Toekomst werd opgericht. Vanaf dat moment heeft men zich toegelegd op het produceren en verkopen van meubelen, voornamelijk zitmeubelen zoals relaxfauteuils en eetkamerstoelen. Een zeer sterk punt vanaf het begin was de eigen ontwikkeling. Tot op de dag van vandaag worden alle ontwikkelingen binnen het eigen bedrijf gedaan. Zodoende blijven ze toonaangevend en is men zeker van een product dat aan eisen van de huidige consument voldoet.

Bij De Toekomst staat naast een sterk accent op comfort, functionaliteit en een innovatief ontwerp hoog aangeschreven binnen de organisatie. Het gebied van productontwikkeling en productontwerp speelt een centrale rol, mede daarom zijn zij voortdurend op zoek naar innovatieve en ergonomische oplossingen. Door de diversiteit aan producten èn de vele optie-mogelijkheden, kunt u nagenoeg uw “eigen” persoonlijke relax-fauteuil samenstellen. De nadruk in de productie bij De Toekomst ligt op geavanceerde technologie in combinatie met ambachtelijk handwerk.

Ze werken samen met een aantal ontwerpers die aansluiten bij deze filosofie. De ontwerpers werken nauw samen met de afdeling productontwikkeling. Een fauteuil ontwerpen is nog geen garantie dat deze ook comfortabel zit. Daarom is een goede samenwerking van groot belang om een product te creëren dat past binnen de filosofie: comfortabel, ergonomisch en met een eigentijdse uitstraling.


De relaxfauteuils van de Toekomst kunnen uitgevoerd met de volgende opties:

Maatvoering

Extra smal
Smal
Medium
Large
Extra large
Extra extra large

Voet

20 verschillende voeten verkrijgbaar

Functies

Rug en voetklep electrisch verstelbaar
Rug verstelbaar met gasveer
Met sta-op-systeem

Bekleding

Leder
Stof

Lendesteun

Electrisch
Met blaasbalg

Topswing

Handmatisch verstelbaar (standaard)
Electrisch verstelbaar

Rughoogte

Laag
Hoog
Extra hoog

Stoelverwarming

 

Massagefunctie