Design eethoeken op maat

Wij maken moderne tafels in vele lengte-, breedte maten en hoogtes. Elke eethoek is een uniek exemplaar, dat u volledig zelf samenstelt. Niets is ons te gek; high, medium of low dining, u mag het zeggen, bij ons bent u de créateur!

Design eethoeken op maat

Vanaf 1985 maken wij met ons enthousiaste team vakmensen design meubels op maat. Naast onze woonwinkel (met gerenommeerde designmerken waaronder bert plantagie), hebben wij onze eigen meubelmakerij en spuiterij. Daar maken we onder andere moderne design eethoeken op maat onder ons private label CASE.

De design tafels zijn bij ons verkrijgbaar in vele lengtematen, breedtematen en hoogtes. Als materialen gebruiken wij eiken, noten, kersen, keramiek, Dekton al dan niet gecombineerd met RVS of staal in een mooie kleur.

Ook in stoelen hebben wij een zeer ruime keus in modellen en bekleding. Het is onder andere heel belangrijk dat de tafel en de stoelen perfect op elkaar aansluiten qua hoogte voor een optimaal zitcomfort. We hebben in ons blog over de aanschaf van een eethoek een aantal praktische zaken opgesomd die de keuze wellicht gemakkelijker kunnen maken.

Bij ons bent u de Créateur

Wij leveren maatwerk, elke tafel is een uniek exemplaar, dat u volledig naar uw wensen samenstelt. Niets is ons te gek; high dining, medium dining of low dining, u mag het zeggen, bij ons bent u de créateur!

Met een maatwerk eethoek van CASE of bert plantagie haalt u iets unieks in huis. De complete actuele collectie eethoeken van bert en CASE is te zien en te beleven in onze winkel.

Ontwerp en advies op maat

Voor een ontwerp en advies op maat nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende woonwinkel in Oirschot. Onze specialisten, Kees, Sylvia, Hilde en Elma inventariseren uw wensen en ontwerpen samen met u de eethoek van uw dromen. Plan eenvoudig uw afspraak online, ook in de avonduren.


Onze meubelmakers staan te popelen om de eethoek voor u te mogen maken. En weet u wat ook leuk is? Ze komen de meubels ook zelf bij u thuis plaatsen. Dit doen ze met passie en trots!