Visie op Maatwerk

Meubels op maat is een niet meer weg te denken trend! Met dit individuele karakter onderscheidt u zich van de massa.

Massa of maatwerk

Wie op zoek gaat naar een nieuw interieur ziet vaak veel van hetzelfde op de meubelboulevards. Een kast of tafel is maar in een paar maten of kleuren verkrijgbaar en voldoet dan niet aan de individuele wens van u als klant. Maatwerk kan dan de oplossing zijn.

Een aantal jaren geleden zagen de interieurs er veelal hetzelfde uit. De inrichting werd vaak overheerst door donkerbruin eikenhout, vaak te grote kasten en te kleine tafels. Alle TV meubels waren standaard kastjes waar de TV op stond. De videospeler en cassettedeck stonden erin en daarmee waren de multimediale problemen opgelost.

Anno 2021 is er veel veranderd op dat gebied. Als we het TV- meubel als voorbeeld nemen, zien we dat we er steeds meer elektronica (DVD & Blu-Ray spelers, digitale ontvangers, Xbox, enz.) bij krijgen. Deze apparatuur inclusief bedrading moet netjes en slim in een kast weggewerkt worden. Het meubel moet er ook mooi uitzien en passen bij uw smaak. Meestal is een dergelijk kant-en-klaar meubel niet te vinden. Dan kunt u natuurlijk concessies doen en toch gaan voor een standaard meubel. Echter zo’n meubel staat (of hangt) er toch weer een groot aantal jaren, dus waarom zou u dan niet kiezen voor uw droommeubel?

De reden hiervoor kan zijn dat er wordt gedacht dat een meubel op maat erg kostbaar is. Uiteraard hebben onze meubelmakers niet stil gezeten en hebben nagedacht hoe ze een mooi maatmeubel voor een goede prijs-/kwaliteitsverhouding kunnen maken. Met een modern machinepark en kennis is dit gewoon mogelijk. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor TV-/audio-/videomeubels maar ook voor wandkasten, boekenkasten, dressoirs en tafels.

Talent voor schetsen hoeft u niet te hebben om aan ons duidelijk te maken wat u wilt. U laat zich inspireren in onze woonwinkel en in een persoonlijk gesprek met Kees, of Hilde maakt u uw wensen en eisen kenbaar. Het is wel handig om te weten welke apparatuur met welke afmeting er in de kast komt te staan. Wij denken met u mee, geven tips en adviezen en gaan uw meubel schetsen en berekenen de prijs. Zo worden de eerste stappen gezet op weg naar uw eigen ontwerp!