Elma Verhouden

Passie voor meubels

Elma is sinds de oprichting van het bedrijf in 1985 betrokken bij het hele reilen en zeilen van Kees Verhouden Meubelen.

“Voordat ik full time in onze eigen meubelzaak ging werken, ben ik jarenlang in de ICT als accountmanager werkzaam geweest, onder andere voor het product Magister. Heel veel scholen voor Voortgezet Onderwijs heb ik bezocht en ik heb dit altijd met heel veel plezier gedaan.

Pas toen ik de focus helemaal op de meubels ging leggen, ervaarde ik dat er zoveel meer is. Wat een prachtig vak is dit! Je eigen plan trekken, bezig zijn met het samenstellen van nieuwe collecties, de winkel naar een nog hoger plan tillen. De dynamiek binnen ons mooie team maakt het mogelijk dat we dit met succes kunnen doen.

Vooral het adviseren en begeleiden van mensen (in de winkel en/of thuis) door middel van goed luisteren, het vertalen van hun wensen en vervolgens de juiste kleur-/materiaal-/maat keuze maken, is het allerleukste. Wat een passie kun je daarin leggen! Als de nieuwe inrichting dan staat te schitteren bij de mensen thuis word ik helemaal blij.

Naast mijn passie voor meubelen heb ik ook een passie voor wijn. Graag drink ik (met mate) een goed glas. Recent heb ik mijn diploma gehaald en mag ik mezelf Register Vinoloog/Sommelier noemen. Mooie combi toch, meubels en wijn…”.

Elma Verhouden