Gealux eetkamerstoelen

Gealux heeft een aantal zeer luxe eetkamerstoelen in haar collectie. Deze kunnen bekleed worden met leder en stoffen van de Ploeg, Kvadrat en Rohi.

Gealux eetkamerstoelen

Design is voor het team van Gealux een perfecte combinatie van esthetiek, kwaliteit en comfort. De ontwerpers zijn constant op zoek naar de juiste balans tussen vorm en functionaliteit. Rien Vermeulen, eigenaar en ontwerper werkt samen met zowel gerenommeerde namen als jong talent.

Gealux is al jaren de specialist op het gebied van goed en comfortabel zitten. De collecties zijn innovatief, met een oogstrelend design en eigen karakter. Gealux is als geen ander in staat om comfortabel zitcomfort te verenigen met kwaliteit, design en individualiteit, op maat samengesteld voor de klant.

De moderne en stoere eetkamer serie is comfortabel en relaxt, geschikt om gezellig uren te tafelen. De afmetingen zijn afgestemd op de meest ergonomische zit en eet hoogte en zijn standaard uitgevoerd met vloerglijders voor elke vloer. Ook wieltjes zijn mogelijk onder de meeste stoelen. De stoelen kunnen naast de eigen leder- en stoffencollectie van Gealux bekleed worden met stoffen van de Ploeg, Kvadrat en Rohi.


De trends in eetkamerstoelen evolueren voortdurend, maar er zijn enkele opvallende ontwikkelingen die de laatste tijd te zien zijn:

Mix van materialen: Eetkamerstoelen met een combinatie van verschillende materialen zoals hout, metaal, leer en stof worden steeds populairder. Deze mix van materialen voegt textuur en visuele interesse toe aan de eetruimte. Denk hierbij ook aan een duo stoffering waarbij stof en leder wordt gecombineerd.

Comfort en functionaliteit: Comfort wordt steeds belangrijker in eetkamerstoelen. Stoelen met ergonomische ontwerpen, gevoerde zittingen en rugleuningen zorgen voor een comfortabele eetervaring. Eetkamerstoelen worden ook veel vaker bij de zithoek gezet als er bijvoorbeeld visite is. Met comfort stoelen zit iedreen lekker.

Retro en vintage: Retro en vintage geïnspireerde eetkamerstoelen maken een comeback. Stoelen met een nostalgische uitstraling, zoals kuipstoelen, stoelen met schuine poten en gestoffeerde stoelen met knoopdetails, zijn erg in trek en voegen een vleugje karakter toe aan de eetkamer.

Duurzaamheid: Milieuvriendelijke en duurzame materialen worden steeds belangrijker in de keuze van eetkamerstoelen. Stoelen gemaakt van gerecyclede materialen, FSC-gecertificeerd hout en eco-vriendelijke stoffen winnen aan populariteit bij consumenten die waarde hechten aan duurzaamheid.

Over het algemeen draait de trend in eetkamerstoelen om het vinden van een balans tussen esthetiek, comfort en functionaliteit, waarbij persoonlijke voorkeuren en de algehele stijl van de eetruimte een grote rol spelen. De Gealux eetkamerstoelen voldoen allemaal aan bovenstaande wensen en eisen.