Gealux Fauteuils

Gealux is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in comfortabele (relax)fauteuils. Ze staan ​​bekend om hun hoogwaardige materialen en vakmanschap.

Gealux Fauteuils

Gealux is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in comfortabele (relax)fauteuils. Ze staan ​​bekend om hun hoogwaardige materialen en vakmanschap. Gealux richt zich voornamelijk op het creëren van moderne en stijlvolle meubelstukken die ook ergonomisch verantwoord zijn.

Wat Gealux uniek maakt, is hun nadruk op aanpasbaarheid en comfort. Veel van hun fauteuils zijn voorzien van verstelbare functies, zoals verstelbare rugleuningen, hoofdsteunen en voetsteunen, waardoor gebruikers hun zitpositie kunnen aanpassen aan hun behoeften en voorkeuren.

Naast functionaliteit besteedt Gealux ook veel aandacht aan design. Hun meubels hebben vaak een eigentijdse uitstraling, met strakke lijnen en luxe afwerkingen. Dit maakt ze niet alleen comfortabel, maar ook een aanvulling op verschillende interieurstijlen.

Over het algemeen staan ​​Gealux-fauteuils bekend om hun duurzaamheid, comfort en esthetiek, waardoor ze een populaire keuze zijn voor diegenen die op zoek zijn naar kwaliteitsmeubilair voor hun huis of kantoor.


Stoffen van topmerken

Kvadrat

Kvadrat is sinds de oprichting in 1968 een voorloper in textiele innovaties. Ze produceren hedendaagse en hoogwaardige kwaliteit textiel en textiel gerelateerde producten voor architecten, designers en consumenten. Voor openbare ruimte, maar juist ook voor interieur en huiselijk gebruik.

Binnen het aanbod van Kvadrat heeft Gealux een selectie gemaakt passend bij hun collectie en uitstraling.

De Ploeg

Bijna honderd jaar werkt De Ploeg al aan ideeën over wonen, leven en werken. Al die tijd ontwerpen, ontwikkelen en produceren ze gordijn- en meubelstoffen. Met aandacht voor het interieur en de wereld om hen heen. Met de nadruk op vakmanschap en natuurlijk materiaal: Ploegstoffen!

Binnen het aanbod van De Ploeg hebben ze een selectie gemaakt passend bij hun collectie en uitstraling.

Rohi

Het familiebedrijf Rohi werd in 1933 opgericht en wordt nog steeds met succes geleid door de derde generatie. Vandaag na meer dan 90 jaar, staat de “beste wol” geweven familieband nog steeds garant voor succes voor zowel werknemer als klant. Met hun filosofie dicht bij de klant, passen ze perfect bij de filosofie van Gealux. Open voor nieuwe dingen en sterk in een team.