Gealux Relaxfauteuils

Gealux relaxfauteuils

Gealux staat bekend om zijn 100% Nederlandse kwaliteitsfauteuils, ontworpen door de meest vakkundige ontwerpers. Uw relaxfauteuil wordt vervaardigd in een van de drie gewenste maten, met hoogwaardige stoffen en/of leer van uitstekende kwaliteit. Met op maat gemaakt vakmanschap en een scala aan opties maakt Gealux echt het verschil. Bovendien zijn de relaxfauteuils van Gealux elegant vormgegeven, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Gealux werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen van bekende Europese leveranciers die met zorg zijn geselecteerd om de kwaliteit van onze producten te garanderen. Voor stoffen wordt samengewerkt met Nederlandse De Ploeg, het Scandinavische Kvadrat en het Duitse Rohi. Voor leer selecteren ze de beste soorten bij leveranciers over de hele wereld, geen massaproductie maar leer van topkwaliteit, waaronder volnerf leer, semi-aniline (Roma & Bentley), nubuck, suede, open structuur en afgedekte leersoorten.

Wat betreft de voet zijn er verschillende modellen beschikbaar, waarbij voet X60 de standaardoptie is. Andere modellen zijn beschikbaar tegen een meerprijs.

Raak geïnspireerd en kom proef zitten!

 

Voet X60 Gealux

Voet X60 Gealux

• Optioneel de voeten X-70, X-85, Disc 60 en Disc 80 tegen meerprijs

Voet X70 Gealux

Voet X70 Gealux

Voet X85 Gealux

Voet X85 Gealux

Voet Disc 60 Gealux

Voet Disc 60 Gealux

Voet Disc 80 Gealux

Voet Disc 80 Gealux


Custom Made

Gealux is een 100% Nederlands kwaliteitsproduct. De fauteuils zijn custom made te laten maken in drie gewenste maatvoeringen: small, medium, large, en voor een aantal modellen extra large.  Daarnaast kunt u uw fauteuil (afhankelijk van het model) uitbreiden met een scala aan luxe opties, waaronder:
• Topswing-neksteun verstelling
• Rugleuning verstelbaar dmv gasveer
• Voetsteun handmatig verstelbaar
• Motoren (Herz Waage functie, 2 motoren inclusief accu) (meerprijs)
• Standaard voet is de X-60 in chroom, chroom geborsteld, zwart of bruin
• Electrische topswing (meerprijs)
• Bediening andere zijde (meerprijs)
• Sta-op functie (meerprijs)
• Lendepomp met blaasbalg (meerprijs)
• Verlengde voetklep mogelijk bij Medium, Large en Extra Large

Wij adviseren u graag in onze woonwinkel.

Voor jong en oud

De relaxfauteuil wint de laatste tijd aan populariteit, simpelweg omdat deze veel meer comfort biedt dan een conventionele stoel. Het imago van de ‘seniorenstoel’ is al lang achterhaald. Ook veel actieve veertigers kiezen daarom voor zo'n modern vormgegeven relaxfauteuil.

Onderhoud Relaxfauteuil

Een relaxfauteuil heeft toch geen speciaal onderhoud nodig zult u denken. Toch wel. De accu moet voor een langere levensduur, onderhouden worden. Hoe dat moet leest u in deze handleiding.