Ilfari

ILFARI is een van de meest toonaangevende Nederlandse verlichtingsbedrijven. Van strak modern tot semi-klassiek, steevast creëert ILFARI een romantisch-warme sfeer in alle interieurs.

Ilfari

Indrukwekkend design hoeft niet ingevlogen te worden uit Italië of andere verre oorden. Ook in Nederland zit een bloeiende designindustrie. Al vijftien jaar levert Ilfari een schoolvoorbeeld van artistieke vormgeving vergeven van eigentijdse eenvoud. Zij produceren handgemaakte exclusieve verlichting en vernieuwend ruimtelijk ontwerp. Om deze ideeën leven in te blazen wordt gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen. Iedere lamp is handgemaakt en bezit een hoogstaand vakmanschap dat uw woning verrijkt.

Collectie

De verlichtingscollecties van Ilfari omvatten een breed scala aan ontwerpen, waaronder hanglampen, wandlampen, plafondlampen, tafellampen en vloerlampen. De ontwerpen van dit schitterende merk worden gekenmerkt door hun moderne en meestal gedurfde esthetiek, vaak met gebruik van opvallende vormen, materialen en kleuren.


Kenmerken Ilfari Verlichting

Ilfari staat bekend om zijn hoogwaardige en eigentijdse verlichtingsontwerpen. Het merk richt zich op het creëren van unieke en opvallende armaturen die zowel functioneel als decoratief zijn.

Ilfari streeft naar vakmanschap en kwaliteit in al hun producten, waarbij ze gebruik maken van hoogwaardige materialen en fabricagetechnieken. Het merk heeft een sterke reputatie opgebouwd in de verlichtingsindustrie en wordt gewaardeerd om zijn innovatieve ontwerpen en oog voor detail.

Vorm en materiaal

De collectie van Ilfari is breed uiteenlopend in stilistische trekjes. Slim gebruik van vorm en materiaal leidt tot een reeks unieke ontwerpen met hun eigen opvallende elementen. Ze trekken op subtiele wijze de aandacht en voltooien de uitstraling van het interieur. Eigentijdse ontwikkelingen en materialen zorgen voor steeds verder groeiende mogelijkheden, zowel in manieren waarop de designs geïnterpreteerd kunnen worden als geheel nieuwe ontwerpideeën. Met een lange lijst verschillende beschikbare materialen, waaronder kristal van Swarovski, krijgt u altijd topkwaliteit.

Expressieve ontwerpen gecombineerd met hoogwaardige Europese materialen vormen de basis van de collectie. Robuust en toch verfijnd metaalwerk met een uitmuntende afwerking, mondgeblazen glas of de fijnste kristallen zijn hoofdbestanddelen van deze pronkstukken. Ontwerpers met verschillende opvattingen en achtergronden zijn erin geslaagd een collectie te creëren die uniek, divers en herkenbaar is.

U bent van harte welkom om in onze showroom in Oirschot te komen kijken naar diverse lampen uit de collectie van Ilfari. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een goede keuze voor uw interieur.