Ilfari

ILFARI is een van de meest toonaangevende Nederlandse verlichtingsbedrijven. Van strak modern tot semi-klassiek, steevast creëert ILFARI een romantisch-warme sfeer in alle interieurs.

Ilfari

Indrukwekkend design hoeft niet ingevlogen te worden uit Italië of andere verre oorden. Ook in Nederland zit een bloeiende designindustrie. Al vijftien jaar levert Ilfari een schoolvoorbeeld van artistieke vormgeving vergeven van eigentijdse eenvoud. Zij produceren handgemaakte exclusieve verlichting en vernieuwend ruimtelijk ontwerp. Om deze ideeën leven in te blazen wordt gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen. Iedere lamp is handgemaakt en bezit een hoogstaand vakmanschap dat uw woning verrijkt.

 


De collectie van Ilfari is breed uiteenlopend in stilistische trekjes. Slim gebruik van vorm en materiaal leidt tot een reeks unieke ontwerpen met hun eigen opvallende elementen. Ze trekken op subtiele wijze de aandacht en voltooien de uitstraling van het interieur. Eigentijdse ontwikkelingen en materialen zorgen voor steeds verder groeiende mogelijkheden, zowel in manieren waarop de designs geïnterpreteerd kunnen worden als geheel nieuwe ontwerpideeën. Met een lange lijst verschillende beschikbare materialen, waaronder kristal van Swarovski, krijgt u altijd topkwaliteit.