Jess Design Meubelen

Jess is zichzelf. Soms een beetje gek, maar altijd vertrouwd. De meubels hebben iets wat anderen niet hebben. Lef. Dat zie je terug in de opvallende kleuren en de eigenzinnige vormen. Jess Design meubelen betoveren. Eén oogopslag is voldoende.

Jess Design

Jess Design is zichzelf. Soms een beetje gek, maar altijd vertrouwd. De meubels hebben iets wat anderen niet hebben. Lef. Dat zie je terug in de opvallende kleuren en de eigenzinnige vormen. Jess Design meubelen betoveren. Eén oogopslag is voldoende. Maar de verleiding is meer dan een mooie buitenkant. De aantrekkingskracht zit in elke vezel. Ga zitten en voel het zelf. Beloftes veranderen in waarheden.

Different. Seductive. Pure.

Jess is mooi van nature. Zo eerlijk als hun grootste inspiratiebron. Tot in de kleinste details ontdek je karaktertrekken van de natuur met een industriële uitstraling. Pure eenvoud heeft geen toevoeging nodig. ‘Een designmeubel is geen product. Het is een passie. Goede ideeën vragen altijd om betere’.

Jess blijft “razen” in de vorm van designmeubelen met een bijzonder karakter. Vertrouwd, puur en een tikkeltje eigenwijs. Ze weten waar ze over praten. Al twintig jaar. Die ervaring voel je. Aan de uitstraling, het materiaal en de heerlijke zit. Dus kom vooral zelf kijken, voelen en beleven.

Jess Design creëert en produceert design meubelen zelf in Nederland. Gemaakt door betrokken en gepassioneerde ambachtsmannen. Elke fauteuil of stoel heeft zijn eigen verhaal en wordt met liefde voor design ontworpen, kenmerkend zijn de ongewone vormen en exclusieve materialen. Alles is leverbaar in mooie leersoorten, maar u kunt ook kiezen voor een mooie stof van Ploeg of Kvadrat.

Kom kijken naar de mooie collectie Jess Design eetkamerstoelen en fauteuils uitgevoerd in diverse soorten leer in onze woonwinkel in Oirschot. Onze interieurspecialisten helpen u graag verder met een advies op maat.

Ontdek bijvoorbeeld de populaire eetkamerstoel Jess Design Sanne. Kenmerkend is haar heerlijke zitcomfort en fantastische luxe uitstraling. Niet voor niets, regelmatig te zien in spannende tv-series (als Penoza). De stoel is perfect om uren in na te tafelen. Verkrijgbaar met of zonder armleuning, met vaste voet of draaivoet of op wielen! Of ga voor de Jess Design Earl fauteuil. Dit is een moderne en super comfortabele design waar je even in wegzakt en van de rust kan genieten. Deze fauteuil heeft een buitengewoon mooie vormgeving en is ook leverbaar in andere maten en met armleuning.


Jess Design: puur vakmanschap

Jess Design is een gerenommeerd merk van Hollandse bodem met meer dan twintig jaar ervaring. Door deze jarenlange ervaring en innovatie geniet u van een subliem zitcomfort. "Life is about daring and comfort is our way of living", aldus Maarten van de Goor, directeur van Jess Design.

Met veel passie, liefde, lef en detail wordt elk meubelstuk ontworpen én vervaardigd. Daarbij maakt Jess Design alleen gebruik van duurzame, kwalitatieve materialen en puur vakmanschap. Hiermee haalt u een meubelstuk in huis van topkwaliteit, waar u nog jaren plezier aan beleefd. Gegarandeerd.

Jess Design: natuurlijke en pure materialen

Het Jess Design team laat zich graag inspireren door de natuur, maar ook door de laatste trends binnen de fashion en design wereld. Zo blijft de collectie altijd vernieuwend en uw interieur altijd up-to-date. Jess Design gebruikt daarbij alleen pure materialen in de meest natuurlijke vorm voor de beste kwaliteit.

Project Jess Design

Jess Design: niet alleen thuis

De Jess Design eetkamerstoelen en fauteuils staat niet alleen perfect in uw eigen interieur, maar ze zijn ook bij uitstek geschikt voor horecagelegenheden. Zo heeft Jess Design wereldwijd al meerdere restaurants, barren en eetcafés ingericht. Een voorbeeld hiervan vindt u, bovenaan op deze pagina, in restaurant Keizer in Eersel’ - bekroond met ‘Best design restaurant’.

Jess Design bij Kees Verhouden

Bij Kees Verhouden Meubelen vindt u een uitgebreide collectie van Jess Design eetkamerstoelen en fauteuils vervaardigd van leer met een pure uitstraling in combinatie met geborsteld RVS, warm gewalst massief staal of koper. Elke leersoort heeft zijn eigen structuur, kenmerken en uiterlijk. Ontdek en ervaar deze verschillen in onze woonwinkel in Oirschot. Komt u er niet helemaal uit? Ons team adviseurs helpt u graag verder!

Jess en duurzaamheid

Bij Jess zijn ze zich ook erg bewust van onze omgeving en onze aarde. Zij vinden het gebruik van verantwoorde en milieuvriendelijke materialen dan ook heel belangrijk. Hun designs werden al milieubewust en met aandacht en liefde gemaakt, maar vanaf heden zijn zij ook in het bezit van een MVO-certificaat (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), waaruit duurzaam ondernemen blijkt!