Jess Design Fauteuils

Verleidelijke en eigentijdse design fauteuils

Jess Design Fauteuils: Pure Materialen

Droom heerlijk weg in een comfortabele Jess Design fauteuil. Ontdek de eigenzinnige vormgeving, pure materialen, opvallende kleuren en de heerlijke zit. In deze collectie fauteuils vindt u unieke designs die thuis passen in elk interieur. Met een bijpassende hocker, kunnen tevens de voetjes omhoog: puur genieten.


Vind de Jess Design Fauteuil die bij u past

Al bijna 30 jaar maakt Jess Design design meubels met veel passie, liefde, lef en detail. Bewust materiaalgebruik gecombineerd met vakmanschap zorgt voor een collectie unieke design fauteuils. 

De fauteuils zijn verkrijgbaar met diverse frames, materiaal en bekleding. Alles is leverbaar in mooie leersoorten, u kunt ook kiezen voor een mooie stof van Ploeg of Kvadrat.

Of de Jess Design Fauteuils daadwerkelijk zo lekker zitten als ze beloven, kunt u zelf ervaren in onze woonwinkel in Oirschot. Hier staan vrijwel alle modellen voor u klaar. Onze interieurspecialisten helpen u graag bij de keuze in alle mogelijkheden.

Design Fauteuils bij Verhouden Meubelen

Naast Fauteuils van Jess hebben wij ook een grote collectie design fauteuils van merken als bert plantagie, Cloak, Pode by Leolux, Evidence by Leolux, Passe Partout en Gealux.