Koinor

Koinor is een Duitse fabrikant van moderne, stoffen en lederen bankstellen en Dining sets. De gehele collectie is vervaardigd met Duitse precisie met oog voor detail en de hoogste kwaliteit.

Koinor

Een perfect samenspel van design, functie en comfort. Dat is wat het Duitse merk Koinor typeert. Reeds decennialang stelt dit merk hoge eisen aan hun meubels, waarbij zitcomfort een van de belangrijkste factoren is. Deze Duitse specialist produceert enkel in eigen land, hierdoor blijft het vakmanschap behouden. Echt traditioneel handwerk, met hoogwaardige leder- en stofsoorten. Altijd op zoek naar nieuwe ideeën en vormen. Echt iets bijzonders, dat is Koinor.

De meubelen zijn uitgevoerd in prachtige, stijlvolle en tijdloze vormen. Naast de mooie vormgeving, hebben de banken een uitstekend zitcomfort. Een Koinor bank is een verrijking voor iedere woonkamer!

Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor u jarenlang kunt genieten van uw bankstel. Er wordt continu gezocht naar verbeteringen op het gebied van design en functionaliteit, zo zijn veel banken uitgevoerd met een relaxfunctie, verstelbare zitdieptes en armleuningen. Vele banken, fauteuils en hoekbanken kunt u geheel naar wens samen stellen.


Duits Meubelmerk

Koinor is een Duits meubelmerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en luxe zitmeubelen, zoals banken, fauteuils, stoelen en aanverwante producten. Het bedrijf werd opgericht in 1950 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd voor vakmanschap, kwaliteit en innovatief design.

Koinor staat bekend om zijn moderne en eigentijdse ontwerpen, vaak gekenmerkt door strakke lijnen, comfortabele bekleding en hoogwaardige materialen. Het merk richt zich op het creëren van meubels die zowel stijlvol als functioneel zijn, en die voldoen aan de behoeften van veeleisende klanten op het gebied van comfort en design.

Op maat gemaakte meubels

Naast de focus op design en kwaliteit, biedt Koinor ook vaak aanpassingsmogelijkheden voor zijn meubels, zoals keuze uit verschillende stoffen, leersoorten en afwerkingen, waardoor klanten hun meubelstukken kunnen personaliseren naar hun eigen smaak en interieurvoorkeuren.

Elk onderdeel wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd en precies volgens de wensen van de klant: in de gewenste combinatie, met de gewenste bekleding in leer, stof of microvezel en uiteraard in de gewenste kleur. Ook is het belangrijk om het onderstel, de kleur van de naad, de zithoogte en de bekleding te bepalen. Dit betekent dat elk meubelstuk uniek is. Er wordt niets op voorraad geproduceerd.

Voordat een meubel de fabriek verlaat, wordt elk meubel klaargemaakt voor definitieve goedkeuring en kritisch gecontroleerd: is de bestelling vervaardigd zoals besteld? Is de toestand perfect? Pas als alles klopt, vindt de acceptatie plaats door de kwaliteitscontroleurs.

De basisvoorwaarde om al uw individuele wensen snel te kunnen realiseren is een uitgekiende productielogistiek: zij produceren just in time!

Koinor heeft een sterke aanwezigheid in zowel de nationale als internationale markten en wordt beschouwd als een van de toonaangevende merken op het gebied van luxe zitmeubelen. Hun producten worden verkocht via geselecteerde meubelwinkels en showrooms over de hele wereld.