Koinor

Koinor is een Duitse fabrikant van moderne, stoffen en lederen bankstellen en Dining sets. De gehele collectie is vervaardigd met Duitse precisie met oog voor detail en de hoogste kwaliteit.

Koinor

Een perfect samenspel van design, functie en comfort. Dat is wat het Duitse merk Koinor typeert. Reeds decennialang stelt dit merk hoge eisen aan hun meubels, waarbij zitcomfort een van de belangrijkste factoren is. Deze Duitse specialist produceert enkel in eigen land, hierdoor blijft het vakmanschap behouden. Echt traditioneel handwerk, met hoogwaardige leder- en stofsoorten. Altijd op zoek naar nieuwe ideeën en vormen. Echt iets bijzonders, dat is Koinor.

De meubelen zijn uitgevoerd in prachtige, stijlvolle en tijdloze vormen. Naast de mooie vormgeving, hebben de banken een uitstekend zitcomfort. Een Koinor bank is een verrijking voor iedere woonkamer!

Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor u jarenlang kunt genieten van uw bankstel. Er wordt continu gezocht naar verbeteringen op het gebied van design en functionaliteit, zo zijn veel banken uitgevoerd met een relaxfunctie, verstelbare zitdieptes en armleuningen. Vele banken, fauteuils en hoekbanken kunt u geheel naar wens samen stellen.