Koopzondagen

In het voor-, najaar en in de winter zijn wij ook op zondag geopend. Past dat niet in uw agenda, maak dan een afspraak voor in de avonduren. U bent van harte welkom!

Koopzondagen | Op 25 april bent u op afspraak van harte welkom!

Bent u op zoek naar een nieuwe eettafel om gezellig te tafelen, een lekkere loungebank of comfortabele fauteuil? Kom dan a.s. zondag langs en laat u inspireren in onze woonwinkel! Zie, voel en ervaar de mooiste designmeubelen van topmerken als CloakPasse PartoutPode by Leolux en Jess Design.

Nieuwe collectie bert plantagie
Als grootste bert plantagie brandstore van Zuid-Nederland, hebben wij de complete actuele collectie van deze topdesigner in huis! Zo is net de allernieuwste collectie van bert plantagie gearriveerd. Een mooie vormgeving, een gerenommeerd zitcomfort, kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij dit Nederlandse topmerk.

Design meubelen op maat
Wist u dat u bij ons elk meubel naar eigen wens kunt samenstellen? Van eettafels tot bankstellen, van tv-meubels tot (eetkamer)stoelen. Alles is mogelijk qua maatvoering, indeling en kleur. Niets is te gek, u bent bij ons de créateur. Onze adviseurs helpen u graag met een persoonlijk advies op maat, afgestemd op uw wensen en woonstijl.

Koopzondagen 2021
Op koopzondagen zijn wij extra geopend op afspraak van 12:00 – 17:00 uur. Kunt u a.s. zondag niet? Hieronder vind u een overzicht van de eerstkomende koopzondagen bij Kees Verhouden. Uiteraard zijn wij ook doordeweeks geopend of kunt u een afspraak maken voor een personal shopping sessie. Als u een afspraak in de avonduren wilt maken, bel ons dan even op 0499-574152 of stuur een mail naar info@verhouden.nl.

25 april 2021 12:00u-17:00u op afspraak

Onze locatie
Onze woonwinkel bevindt zich in Oirschot (Industrieweg 30). Plan uw bezoek via deze routebeschrijving. U kunt gratis parkeren voor de deur.