Maretti Lighting

Over Maretti

Edgar Heins, founder en CEO van Maretti Lighting, heeft ruim 35 jaar ervaring in de verlichtingsbranche. Met zijn visie en drive heeft hij het bedrijf uitgebouwd tot een voor Nederland uniek en onderscheidend bedrijf, dat focust op innovaties in techniek, duurzaamheid en design van verlichting.

Maretti Lighting ontwerpt, produceert en levert betaalbare designverlichting.

Een bedrijf van Nederlandse bodem

Het bedrijf is van Nederlandse origine en heeft een ontwerpstudio, fabriek, magazijn en kantoor onder één dak. Het gaat om puur Dutch Design, waarbij ze de betaalbaarheid niet uit het oog verliezen. Ze werken samen met toonaangevende designers en architecten die het aanbod blijven vernieuwen. Zo bent u verzekerd van innovatief design in uw interieur.

Het bedrijf ontwerpt niet alleen voor particulieren, maar ook voor hotels, restaurants, kantoren, winkels en zorgcentra. In samenwerking met toonaangevende interieurarchitecten als Piet Boon, Osiris Hertman, Marcel Wolterinck en Eric Kuster realiseert Maretti Lighting prestigieuze projecten wereldwijd. Kortom: met de producten van dit merk weet u zeker dat u goed zit. Of het nu om hang-, wand,- of voetlampen gaat!

Hun slogan is: “Waar iets onmogelijk lijkt, begint voor ons de uitdaging!”


Maretti Lighting is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige verlichtingsarmaturen. Het bedrijf werd opgericht in 1994 en staat bekend om zijn eigentijdse en innovatieve ontwerpen die zowel functioneel als decoratief zijn.

Collectie

Maretti Lighting biedt een breed scala aan verlichtingsoplossingen, waaronder hanglampen, wandlampen, plafondlampen, inbouwspots, vloerlampen en tafellampen. Hun collecties omvatten verschillende stijlen, van modern en minimalistisch tot meer traditioneel en klassiek.

Op maat

Wat Maretti Lighting onderscheidt, is hun focus op maatwerk en aanpasbaarheid. Ze bieden vaak op maat gemaakte verlichtingsoplossingen voor zowel residentiële als commerciële projecten, waarbij ze rekening houden met de specifieke behoeften en voorkeuren van hun klanten.

Maretti Lighting heeft een sterke reputatie opgebouwd in de verlichtingsindustrie en wordt gewaardeerd om zijn kwaliteit, vakmanschap en innovatieve ontwerpen. Hun verlichtingsarmaturen worden zowel nationaal als internationaal gebruikt in een breed scala aan projecten, van woningen en kantoren tot hotels en restaurants.

Met Maretti designverlichting wordt uw huis uw thuis

Elk huis is een unieke mix van stijlen, waarin verlichting in belangrijke mate de sfeer bepaalt. Met het zeer uitgebreide assortiment betaalbare designarmaturen sluit Maretti aan bij het design van uw interieur, uw leefwereld en laat het sprankelen.

Het interieur van een woning vertelt het verhaal van wie er wonen en hoe er in huis geleefd wordt; slapen, eten, relaxen, feesten, hobby’s en wellicht werken. Onze adviseurs zorgen dat de verlichting past bij het gebruik van elke ruimte en ook wezenlijk iets toevoegt aan het interieurdesign. U bent van harte welkom te komen kijken in onze showroom in Oirschot.