Maretti Lighting

Over Maretti

Edgar Heins, founder en CEO van Maretti Lighting, heeft ruim 35 jaar ervaring in de verlichtingsbranche. Met zijn visie en drive heeft hij het bedrijf uitgebouwd tot een voor Nederland uniek en onderscheidend bedrijf, dat focust op innovaties in techniek, duurzaamheid en design van verlichting.

Maretti Lighting ontwerpt, produceert en levert betaalbare designverlichting.

Maretti: een bedrijf van Nederlandse bodem

Het bedrijf is van Nederlandse origine en heeft een ontwerpstudio, fabriek, magazijn en kantoor onder één dak. Het gaat om puur Dutch Design, waarbij ze de betaalbaarheid niet uit het oog verliezen. Ze werken samen met toonaangevende designers en architecten die het aanbod blijven vernieuwen. Zo bent u verzekerd van innovatief design in uw interieur.

Het bedrijf ontwerpt niet alleen voor particulieren, maar ook voor hotels, restaurants, kantoren, winkels en zorgcentra. In samenwerking met toonaangevende interieurarchitecten als Piet Boon, Osiris Hertman, Marcel Wolterinck en Eric Kuster realiseert Maretti Lighting prestigieuze projecten wereldwijd. Kortom: met de producten van dit merk weet u zeker dat u goed zit. Of het nu om hang-, wand,- of voetlampen gaat!

Hun slogan is: “Waar iets onmogelijk lijkt, begint voor ons de uitdaging!”