Maatwerk

In onze meubelmakerij worden meubels op maat gemaakt voor u. Naast de CASE collectie zijn dit ook keukens, badkamers, kantoorinrichtingen, inloopkasten enz. U mag het zeggen want bij ons bent u de Créateur!

Maatwerk

In onze meubelmakerij worden meubels op maat gemaakt in opdracht van de klant. Dit zijn vaak eenmalige exemplaren die niet in onze woonwinkel staan maar bij de klant thuis.

Uiteraard hebben we wel alle technische specificaties van deze meubels en kunnen deze weer gemaakt worden. Eventueel in een andere houtsoort en geheel aan uw wensen aangepast.

Heeft u zelf een idee voor een meubel. Ook dan bent u uiteraard van harte welkom! Wij denken graag met u mee om tot een passende oplossing te komen.

Bij ons kunt u ook terecht voor keukens en interieurbouw. Voor een prijsopgave voor maatwerk nodigen wij u graag uit onze woonwinkel. Kees, Jack, of Hilde zullen zal dan uw wensen inventariseren en een prijsopgave doen voor het meubel dat geheel aan uw wensen voldoet. Het is ook mogelijk om online een afspraak met ons te maken, ook voor in de avonduren.

 

Connect open vakken kast

Bewaren

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.