Bert Plantagie

Een stijlvolle en tijdloze collectie moderne design meubelen, op ambachtelijke wijze vervaardigd in Europa door eigen vakmensen.

Bert Plantagie

Dit oer-Hollands merk vertaalt meubel-trends op geheel eigen wijze in een actuele collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels. Met trots vormen wij de grootste bert plantagie brandstore XL van Brabant. Kom daarom gerust langs om de uitgebreide collectie bert plantagie meubelen in het echt te bekijken. Een stijlvolle en tijdloze collectie moderne design meubelen, op ambachtelijke wijze vervaardigd in Europa door eigen vakmensen.

Het ontstaan van bert plantagie ®

In 2000 koopt Bert Plantagie het bedrijf Smits Meubelen in Cuijk. Smits was gespecialiseerd in zitmeubelen voor vakantieparken en zorginstellingen. Zo staan in veel Center Parcs en Duinrell huisjes de meubelen van Smits. Degelijke kwaliteit, vervangbare onderdelen en een uitgebreide nazorg waren de kernwaarden van het bedrijf.

Bert was een ondernemer uit de rolluiken- en zonweringsbranche, die op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Bert heeft het roer direct rigoureus omgegooid met de bouw van een nieuw pand -eveneens in Cuijk-, een nieuwe naam (zijn eigen!) en een focus op de consumentenmarkt vanaf 2001. Samen met een bekende designer, Hans Daalder en een gerenommeerde verkoopleider, heeft Bert zijn aanstekelijke concept binnen een paar jaar succesvol uitgerold over Nederland: betaalbare meubelen met een begrijpelijk design en een hoogwaardige uitstraling door de toepassing van mooie duurzame materialen.

Bert Plantagie

Door ‘het gat’ op te vullen tussen de gevestigde -prachtige maar dure- designmerken en het lage segment, krijgt Bert met zijn Live Beautiful bert plantagie collectie stevig voet aan de grond bij de woonwinkels in Nederland. bert plantagie specialiseert zich in banken, barkrukken, bartafels, eetkamerstoelen, eetkamertafels, fauteuils en salon- en bijzettafels.

Inmiddels zijn de bert plantagie meubelen onverminderd populair in Nederland, zowel bij jonge gezinnen als ouderen. Met de kennis van vroeger wordt ook de projectmarkt weer succesvol bediend, met klanten in de kantoorinrichting, recreatie, zorg en horeca.

Van oudsher produceert bert plantagie alle stoelen, tafels, fauteuils en projectzitmeubelen zelf. Bert Plantagie is niet alleen actief in Nederland, maar exporteert ook naar Duitsland, Zwitserland, Scandinavië, België en Frankrijk en naar landen buiten Europa.

Bert Plantagie werkt intensief samen met een aantal bekende ontwerpers, waaronder Hans DaalderStefan Steenkist, Frans Schrofer en Roderick Vos.Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren