Dirk Steenbeke

Dirk Steenbeke

Niettegenstaande we werken met binnen en buitenlandse ontwerpers hebben we natuurlijk, als createurs én vakliefhebbers, ook onze eigen ideeën en ontwerpen die we naar buiten willen brengen.

Creëren is net zoals in een laboratorium: experimenteren met nieuwe technologieën, stoffen, vormen, zitkussen kwaliteiten etc… vandaar dat we onszelf als ontwerp team “PP LAB” genoemd hebben.

Met feedback van ons eigen sales team, klanten, met inspiratie van mode, lifestyle, buitenlandse beurzen, tendensen, creëren we we onze eigen modellen met de pure Passe Partout DNA.

Ideeën worden dan besproken met ons design team in onze productie unit in Hongarije en “samen” werken we dan aan de modellen totdat we het product hebben waar we allen achter kunnen staan!

Dirk Steenbeke Passe Partout

Onze prototypes worden met uiterste zorg ontwikkeld, getest op alles wat we kunnen testen en omkleed met de meest recente bekledingsmaterialen die trendy zijn en vooral ook “leef” vriendelijk.

We zien onze modellen als onze kinderen en zijn er dan ook altijd apetrots indien klanten onze collectie mooi vinden en dat geeft ons een drijfveer om het steeds beter te doen.

We doen het met liefde voor de branche, met liefde voor de mens en product, met liefde voor het leven, met liefde voor Passe Partout!

Geniet mee!