Hans Daalder

Design by Hans Daalder

In de woonwinkel van Kees Verhouden staan alle collecties van topdesigner Hans Daalder. Hans Daalder (1963) studeerde af aan de Design Academy in Eindhoven in 1989. In 1990 richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op en werkt voor meubel- en kantoormeubelindustrieƫn in Europa.

Ook staan er grote inrichtingsprojecten op zijn naam, zoals Reha-Klinieken (zorghotels) in Duitsland, inrichtingen van bedrijven en zelfs een scheepswerf in Nederland.

Vanaf 1997 werkte Hans Daalder onder andere aan het opbouwen van een evenwichtige collectie moderne woonmeubelen in massief hout voor de meubelindustrie. De “H.T.C.-Trofee” wordt door Hans Daalder gewonnen voor de fauteuil “Pino”(1995) en het meubelprogramma “Ultimo”(1999). Hiermee is hij de enige ontwerper die bovenstaande trofee twee maal in ontvangst mocht nemen.

Bekende ontwerpen van Hans Daalder zijn: Arcade, Queen, Steel, Base, Roots, Dream, Lock, Sand, Pure, VisionArc, Jeanne, Lounge, Kameleon enz.

Hans Daalder

 

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creƫren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.