Judith Vervloet

Judith Vervloet

Design by Judith Vervloet

Judith heeft sinds de oprichting van haar eigen bureau voor interieurarchitectuur in 1988 voor tientallen particulieren en bedrijven opdrachten uitgevoerd. Variërend van een enkelvoudig advies tot een compleet ontwerp voor herinrichting, met of zonder begeleiding van de verbouwing. Qua interieurstijl loopt dit uiteen van klassiek tot zeer modern.

De afwisseling spreekt haar juist heel erg aan en ze werkt met evenveel plezier aan een herinrichting van een jaren ‘30 huis als aan een huis dat zich nog in het “bouwputstadium” bevindt.

Haar doelstelling is het eindresultaat te bewerkstelligen dat de klant wenst, maar zelf moeilijk tot realiteit kan brengen. Veelal betreft dit immers een sfeergevoel zonder concrete ideeën. Al pratend en overleggend verplaatst ze zich zoveel mogelijk in de denkwereld van de klant en probeert op die manier aan te voelen welk eindresultaat hem of haar voor ogen staat. Samen maken ze dan het interieur maar voorop blijft staan dat de opdrachtgever zich thuis blijft voelen in zijn of haar huis.

Sinds enige tijd werkt Judith samen met Kees Verhouden met betrekking tot uitvoering van haar ontwerpen voor kasten, badkamers, keukens en maatwerk in de bestaande collecties van Kees Verhouden. De kast Construction komt ook van haar hand.