Kees Verhouden

Design by Kees (CASE)

Kees Verhouden is in 1985 gestart met de gelijknamige meubelmakerij in het centrum van Oirschot. Kees studeerde op dat moment nog aan de Hogere Technische School in Tilburg als bouwkundig ingenieur. Hij kreeg in dat jaar de kans om een bedrijf te beginnen wat de familietraditie van meubels maken binnen de familie Verhouden zou voortzetten en greep dit met beide handen aan.

Kees startte aan de Pochelarij in Oirschot een meubelmakerij en zijn vader, zijn oom en zijn neef kwamen bij hem in dienst. In de begintijd werd er niet aan consumenten verkocht maar uitsluitend aan de detailhandel. Omdat er steeds meer vraag kwam naar maatwerk, toen vooral nog in eikenhout, heeft Kees na het afstuderen besloten zich te gaan richten op de consumentenmarkt met kwalitatief hoogwaardige meubels.

In 1995 is de “oude” meubelmakerij verhuisd naar het Industrieterrein “De Stad” in Oirschot waar een totaal nieuwe winkelconcept ontstond. Kees heeft een vakbekwaam en enthousiast team om zich heen verzameld en richt zich zelf op de woonwinkel gecombineerd met de technische aspecten van meubels maken in de meubelmakerij.

Kees Verhouden