Passe Partout Meubelen

Passe Partout heeft een missie: met mooie meubelen zorgen dat mensen meer van hun quality time in huiselijke kring kunnen genieten.

The Story of Passe Partout

‘Er was eens…’ Zo begint elk verhaal en eigenlijk ook dat van Passe Partout. Je kent het wel: je bent jong, je denkt de wereld te kunnen veranderen en je besluit de stap naar ondernemerschap te wagen. In september 1998 heeft Dirk Steenbeke die stap ook gemaakt. Sindsdien heeft het merk een aantal succesvolle meubelcollecties ontwikkeld, waarin kwalitatieve materialen gecombineerd worden met geraffineerde designs tegen een zeer betaalbare prijs. Inmiddels werken zeven Belgische en Nederlandse top-ontwerpers samen aan de bijzondere collecties van het mooie Belgische bedrijf Passe Partout. Hans Daalder is één van de Nederlandse top designers die een aantal ontwerpen op zijn naam heeft staan. 

De mooie, comfortabele, sfeervolle collectie van Passe Partout is te zien in onze woonwinkel in Oirschot.


Meubelen van Passe Partout

Er wordt steeds ingespeeld op de steeds variërende wensen van de consument. Ook op het gebied van het Low Dining is Passe Partout een trendsetter. Zitmeubels zijn een belangrijk onderdeel van ieder interieur. Op een comfortabele Passe Partout bank, fauteuil of stoel met een goede ergonomie kunt u immers gemakkelijk tot rust komen na een intensieve werkdag. De combinatie van het sublieme zitcomfort, de mooie tafels en kasten en de verschillende mogelijkheden op het gebied van kleuren en materialen, zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw interieur.

Passe Partout bij Kees Verhouden Meubelen

U richt waarschijnlijk niet dagelijks uw woonkamer opnieuw is, dus wij begrijpen het als u hier wel wat hulp bij kunt gebruiken. Onze interieuradviseurs staan te popelen om u te mogen helpen. Zij laten u graag alle mogelijkheden zien die Passe Partout kan bieden. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is de maten van uw ruimte en eventueel enkele foto's meenemen. U kunt ook online een afspraak met ons maken. U bent van harte welkom!