Passe Partout

Passe Partout heeft een missie: met mooie producten zorgen dat mensen meer van hun quality time in huiselijke kring kunnen genieten.

Nu bij Kees Verhouden Meubelen

De mooie, sfeervolle collectie van Passe Partout is vanaf nu ook te zien in onze woonwinkel in Oirschot.


The Story of Passe Partout

Er was eens… Zo begint elk verhaal en eigenlijk ook dat van Passe Partout. Je kent het wel, je bent jong, je denkt de wereld te kunnen veranderen en je besluit de stap naar ondernemerschap te wagen. In september 1998 heeft Dirk Steenbeke die stap ook gemaakt. In het begin was het “de” droom die uitkwam, de droom om je eigen vleugels uit te slaan en je ding te doen. Het Belgische bedrijf Passe Partout is gestart met 13 mensen in een productiehal van 1000 m2, toen met 5 modellen. Nu hebben ze 30.000 m2 productiehallen waar 250 mensen werken en een designcenter van 3000 m2 met een 40-tal mensen die dagelijks werken in het ontwikkelen en optimaliseren van nieuwe modellen. Passe Partout exporteert intussen naar meer dan 20 landen met de Benelux en Frankrijk als grootste afzetmarkt. Dit met Belgische en Nederlandse ontwerpers en ontwikkeling in eigen beheer. Er wordt steeds ingespeeld in de steeds variërende wensen van de consument. Zo ook Low Dining.

Visie

Passe-Partout wil door hoge kwaliteit een onmiskenbare fabrikant zijn in de meubelsector. "We zoeken altijd naar nieuwe ontwikkelingen en trends in de sector om de klant te kunnen bieden wat hij/zij wenst. Dit alles met oog op kwaliteit, service, uniciteit, passie en met respect voor mens en natuur."

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.