Passe Partout Meubelen

Passe Partout heeft een missie: met mooie meubelen zorgen dat mensen meer van hun quality time in huiselijke kring kunnen genieten.

The Story of Passe Partout

‘Er was eens…’ Zo begint elk verhaal en eigenlijk ook dat van Passe Partout Meubelen. Je kent het wel: je bent jong, je denkt de wereld te kunnen veranderen en je besluit de stap naar ondernemerschap te wagen. In september 1998 heeft Dirk Steenbeke die stap ook gemaakt. Passe Partout ontwierp in die tijd moderne banken. Vanaf dag één was het een doorslaand succes met als eerste ontwerp bank Safari. Vele beurzen, evenementen, modellen, collecties en samenwerkingen met ontwerpers leidden uiteindelijk tot internationaal succes.

Sindsdien heeft het Belgische merk een aantal succesvolle meubelcollecties ontwikkeld, waarin kwalitatieve materialen gecombineerd worden met geraffineerde designs tegen een zeer betaalbare prijs. Inmiddels werken zeven Belgische en Nederlandse top-ontwerpers samen aan de bijzondere collecties van het mooie Vlaamse bedrijf Passe Partout. Hans Daalder is één van de Nederlandse top designers die een aantal ontwerpen op zijn naam heeft staan. Deze bijzondere collecties van dit mooie merk zouden ook Hotel Chique kunnen worden genoemd. Dit is een vrij nieuwe woonstijl. Het betekent dat de inrichting van het interieur aan alle kanten een uitnodigende luxe uitstraalt. Dat doet Passe Partout zeker!

De mooie, comfortabele, sfeervolle collectie van Passe Partout is te zien in onze woonwinkel in Oirschot.


Meubelen van Passe Partout

Er wordt steeds ingespeeld op de steeds variërende wensen van de consument. Ook op het gebied van het Low Dining is Passe Partout een trendsetter. Zitmeubels zijn een belangrijk onderdeel van ieder interieur. Op een comfortabele Passe Partout bank, fauteuil of stoel met een goede ergonomie kunt u immers gemakkelijk tot rust komen na een intensieve werkdag. De combinatie van het sublieme zitcomfort, de mooie tafels en kasten en de verschillende mogelijkheden op het gebied van kleuren en materialen, zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw interieur.

Passe Partout bij Kees Verhouden Meubelen

U richt waarschijnlijk niet dagelijks uw woonkamer opnieuw is, dus wij begrijpen het als u hier wel wat hulp bij kunt gebruiken. Onze interieuradviseurs staan te popelen om u te mogen helpen. Zij laten u graag alle mogelijkheden zien die Passe Partout kan bieden. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is de maten van uw ruimte en eventueel enkele foto's meenemen. U kunt ook online een afspraak met ons maken. U bent van harte welkom!

Waarom kiezen voor een Passe Partout meubel?

Passe Partout heeft verschillende sterke punten als meubelbedrijf. Enkele van deze sterke punten zijn:

Kwaliteit: Passe Partout staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn meubelstukken. Ze gebruiken hoogwaardige materialen en zorgen voor zorgvuldig vakmanschap bij de productie van hun meubels.

Stijlvol design: Het bedrijf biedt een breed scala aan stijlvolle en eigentijdse ontwerpen die aantrekkelijk zijn voor diverse smaken en interieurstijlen.

Comfort: Naast esthetiek hecht Passe Partout ook veel waarde aan comfort. Hun meubelstukken, waaronder fauteuils, zijn ontworpen om niet alleen visueel aantrekkelijk te zijn, maar ook om comfortabel te zitten.

Duurzaamheid: Passe Partout streeft ernaar om duurzame en milieuvriendelijke materialen te gebruiken in hun productieprocessen. Ze hebben oog voor de impact van hun activiteiten op het milieu en streven naar verantwoordelijkheid op dit gebied.

Maatwerk: Het bedrijf biedt vaak mogelijkheden voor maatwerk, waardoor klanten hun meubels kunnen aanpassen aan hun specifieke wensen en behoeften.

Klantenservice: Passe Partout staat bekend om zijn goede klantenservice. Ze streven ernaar om klanten te helpen bij het maken van keuzes en bieden ondersteuning tijdens het hele aankoopproces en daarna.