Passe Partout Salontafels

Praktisch ontwerp met oog op design

Passe Partout Design Salontafels

Salontafels hebben een praktische functie in het interieur. Zet de salontafel naast de bank om gemakkelijk eten en drinken op te plaatsen. Of naast de fauteuil in de zithoek met een mooie accessoires zoals een plant of lamp. Naast de praktische functies van de salontafel, hebben de tafels van Passe Partout een uniek design welke in elk interieur past. De collectie van dit Vlaamse meubelbedrijf bestaat uit verschillende formaten zoals ronde tafels en vierkante modellen.

Naast salontafels, hebben wij ook de eetkamertafels en bijzettafels in huis.


Passe Partout Salontafels in onze woonwinkel

Wat is de ideale salontafel in uw interieur? Kom bij ons langs in de woonwinkel en laat u adviseren door onze interieurspecialisten. Maak uw interieur bovendien compleet met de meubels van Passe Partout. Naast de salontafels, hebben wij ook de eetkamertafels, eetkamerstoelen en bijzettafels van dit merk in huis.

Waarom zou u een salontafel nemen?

Een salontafel biedt verschillende voordelen, waaronder:

  1. Functionaliteit: Een salontafel biedt een handige plek om drankjes, snacks, afstandsbedieningen, boeken, tijdschriften en andere items binnen handbereik te plaatsen terwijl je op de bank zit. Het is een centraal punt in de woonkamer waar mensen gemakkelijk toegang toe hebben.
  2. Esthetiek: Salontafels komen in verschillende stijlen, materialen en ontwerpen, waardoor ze een decoratief element kunnen toevoegen aan de ruimte. Ze kunnen dienen als een pronkstuk in de woonkamer en de algehele uitstraling van het interieur aanvullen.
  3. Ruimte-indeling: Salontafels kunnen helpen bij het definiëren van de ruimte in een woonkamer. Door de tafel strategisch te plaatsen, kan het worden gebruikt om de zithoek af te bakenen of als een middelpunt in de kamer te dienen.
  4. Opslag: Sommige salontafels worden geleverd met ingebouwde opslagopties zoals lades, planken of verborgen compartimenten. Dit biedt extra ruimte om items op te bergen en helpt bij het organiseren van de woonkamer.
  5. Veelzijdigheid: Salontafels zijn veelzijdig in gebruik. Naast het dienen als een plek voor drankjes en decoratieve items, kunnen ze worden gebruikt als een oppervlak voor bordspellen, knutselprojecten of zelfs als extra zitplaatsen in informele bijeenkomsten.

Kortom, salontafels combineren functionaliteit, esthetiek en praktische bruikbaarheid, waardoor ze een essentieel onderdeel zijn van veel woonkamers.