Pode by Leolux

Pode by Leolux is echt Nederlands topdesign, dat zijn weg vindt naar liefhebbers door heel Europa. Verrassend, fris, kleurrijk en toch heel betaalbaar.

Pode by Leolux

Je interieur laat zien wie je bent: het vertelt over je stijl, je smaak, je manier van leven. De collectie van Pode meubelen bestaat uit eigenzinnige fauteuils, banken, bijzettafels en lampen. Door de speciaal geselecteerde stoffen en leersoorten is een snelle levertijd gegarandeerd en blijft de prijs extra aantrekkelijk. Bij Kees Verhouden Meubelen vindt u de actuele collectie van Pode. Wist u dat alle meubelen van Pode afkomstig zijn uit de Leolux fabriek? Pode by Leolux is topkwaliteit van Nederlandse bodem!

Vakkundig vervaardigd

Elke Pode bank en Pode fauteuil is strak gestoffeerd en perfect afgewerkt. De designmeubels van Pode worden gebouwd met de kennis, expertise en constructiekwaliteit uit de Nederlandse Leolux fabriek. U kiest u geheel naar eigen smaak de bekleding uit de uitgebreide selectie kwaliteitsstoffen van A-merkproductenten als De Ploeg, Kvadrat en verscheidene Italiaanse topweverijen. Het leer en Q-frame komen van Leolux. Pode kiest bewust niet voor losse hoezen die met klittenband vast zitten. Om verschuivingen en gladstrijken van plooien te voorkomen stoffeert men de verschillende onderdelen van de bank apart van elkaar en nieten ze die aan de onderkant van uw Pode bank vast. Bij strak stofferen wordt de spanning gelijkmatig over de stof verdeeld, wat er voor zorgt dat de stof niet trekt bij het gaan zitten en niet opkruipt bij het gaan staan.

Kom proefzitten bij ons en laat u adviseren door onze door Pode opgeleide interieurspecialisten.

Ontdek de designcollectie van Pode


De wereld van Pode by Leolux

Wie denkt dat de meubelen van Pode uit een fabriek komen, heeft helemaal gelijk. Maar wie denkt dat het lopende band werk is, vergist zich. Pode wordt gemaakt door vakmensen. Dat begint al bij het realiseren van een ontwerp, in de vorm van een prototype. De designer ontwerpt, de meubelmaker maakt. Pas als de ontwerper en de productontwikkelaar het samen eens zijn, gaat een Pode meubel in productie en pas dan komen de vakmensen in actie.

Made in Holland

Hoe houd je “made in Holland” toch betaalbaar? De ondersteuning door een grote organisatie werkt kostenbesparend: kennis hoeft niet worden ingekocht en personeel hoeft niet opgeleid, dat is er immers al, net als de administratie. Het transport is efficiënter, de vrachtwagens rijden toch en omdat onze producten in Nederland worden gebouwd, hoeven ze niet de halve wereld over. Zo houdt Pode de prijzen scherp!