Pode by Leolux

Pode by Leolux is echt Nederlands topdesign, dat zijn weg vindt naar liefhebbers door heel Europa. Verrassend, fris, kleurrijk en toch heel betaalbaar.

Pode by Leolux

Je interieur laat zien wie je bent: het vertelt over je stijl, je smaak, je manier van leven. De collectie van Pode meubelen bestaat uit eigenzinnige fauteuils, banken, bijzettafels en lampen. Door de speciaal geselecteerde stoffen en leersoorten is een snelle levertijd gegarandeerd en blijft de prijs extra aantrekkelijk. Bij Kees Verhouden Meubelen vindt u de actuele collectie van Pode. Wist u dat alle meubelen van Pode afkomstig zijn uit de Leolux fabriek? Pode by Leolux is topkwaliteit van Nederlandse bodem!

Het merk streeft naar duurzaamheid in zowel productieprocessen als materialen. Ze streven naar een evenwicht tussen esthetiek, comfort en milieuvriendelijkheid. Pode-meubels zijn populair in Nederland en internationaal vanwege hun design, kwaliteit en functionaliteit.

Vakkundig vervaardigd

Elke Pode bank en fauteuil is strak gestoffeerd en perfect afgewerkt. Deze designmeubels worden vervaardigd met de kennis, expertise en constructiekwaliteit van de Nederlandse Leolux fabriek. U kunt de bekleding volledig naar uw eigen smaak kiezen, met opties uit kwaliteitsstoffen van gerenommeerde merken zoals De Ploeg, Kvadrat en verschillende Italiaanse topweverijen. Het leer en Q-frame zijn afkomstig van Leolux.

Pode vermijdt bewust losse hoezen die met klittenband vastzitten. In plaats daarvan worden de verschillende onderdelen van de bank apart gestoffeerd en aan de onderkant van uw Pode bank vastgeniet. Deze methode voorkomt verschuivingen en het gladstrijken van plooien. Door strak te stofferen wordt de spanning gelijkmatig over de stof verdeeld, waardoor deze niet trekt bij het gaan zitten en niet opkruipt bij het gaan staan.”

Kom proefzitten bij ons en laat u adviseren door onze door Pode opgeleide interieurspecialisten.

Ontdek de designcollectie van Pode


De wereld van Pode by Leolux

Wie denkt dat de meubelen van Pode uit een fabriek komen, heeft helemaal gelijk. Maar wie denkt dat het lopende band werk is, vergist zich. Pode wordt gemaakt door vakmensen. Dat begint al bij het realiseren van een ontwerp, in de vorm van een prototype. De designer ontwerpt, de meubelmaker maakt. Pas als de ontwerper en de productontwikkelaar het samen eens zijn, gaat een Pode meubel in productie en pas dan komen de vakmensen in actie.

Made in Holland

Hoe houd je “made in Holland” toch betaalbaar? De ondersteuning door een grote organisatie werkt kostenbesparend: kennis hoeft niet worden ingekocht en personeel hoeft niet opgeleid, dat is er immers al, net als de administratie. Het transport is efficiënter, de vrachtwagens rijden toch en omdat onze producten in Nederland worden gebouwd. Ze hoeven niet de halve wereld over. Zo houdt Pode de prijzen scherp!

Kenmerken van Pode

  1. Design en esthetiek: Pode staat bekend om zijn moderne en eigentijdse ontwerpen. De meubelcollecties van Pode worden vaak gekenmerkt door strakke lijnen, innovatieve vormen en oog voor detail. Het merk werkt samen met toonaangevende ontwerpers om meubels te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.
  2. Kwaliteit en vakmanschap: Pode hecht veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap. De meubels worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en fabricagetechnieken, wat resulteert in duurzame en goed gemaakte producten. Het merk streeft ernaar om meubels te produceren die lang meegaan en comfort bieden aan de gebruikers.
  3. Variatie in collecties: Pode biedt een breed scala aan meubelcollecties, waaronder banken, fauteuils, eetkamerstoelen, tafels en accessoires. Elke collectie heeft zijn eigen unieke stijl en kenmerken, zodat klanten een ruime keuze hebben om meubels te vinden die passen bij hun smaak en interieur.
  4. Maatwerkopties: Naast standaardmeubels biedt Pode ook maatwerkopties aan. Klanten kunnen vaak kiezen uit verschillende stoffen, kleuren en afmetingen om meubels te personaliseren en aan te passen aan hun specifieke behoeften en voorkeuren.
  5. Duurzaamheid: Pode streeft ernaar om op een milieuvriendelijke en duurzame manier te produceren. Het merk houdt rekening met de impact van zijn productieprocessen op het milieu en neemt maatregelen om zo min mogelijk negatieve effecten te veroorzaken.