Pode by Leolux Verlichting

Design lampen van Pode by Leolux

Pode by Leolux Design Lampen

De collectie Pode lampen vormen stuk voor stuk stijlvolle woonaccessoires voorzien van prachtig minimalistisch design. Met deze vloer- en leeslampen haalt u ware kunstobjecten in huis, die alles behalve rechttoe-rechtaan zijn.


Pode: van de makers van Leolux

Pode is onderdeel van het gerenommeerde Nederlandse design merk Leolux. Leolux staat garant voor betaalbare design meubels die jarenlang meegaan. De collectie Pode onderscheidt zich door de verrassende, frisse en kleurrijke stijl. De Pode collectie bestaat uit design banken, fauteuils, bijzettafels en verlichting. Kortom alles om een compleet interieur samen te stellen.

Ontdek de collectie Pode lampen

Bij de vloerlamp Osun zult u waarschijnlijk tweemaal moeten kijken om te ontdekken dat dit een lamp is. Een prachtige stijlvolle en moderne lamp die gezien mag worden. De lamp bestaat uit drie verschillende ringen die samen ervoor zorgen dat de ruimte prachtig verlicht wordt (voorzien van dimmer).

De leeslamp Pom staat u bij met levendig licht op elk moment. Met een verstelbare kap brengt u het licht precies op de plek waar u het wilt hebben.

De Pode Uturn lamp is een unieke combinatie tussen een bijzettafel en (lees)lamp. De royale boog verbindt een handig tafelblad onder de lamp. Op deze manier kunt u een object letterlijk in de schijnwerper zetten!

Pode by Leolux Verlichting bij Kees Verhouden Meubelen

Wilt u de lampen in het echt bekijken? Als officiële Pode dealer hebben we de complete collectie verlichting in onze woonwinkel in Oirschot. Kom langs en bepaal welke verlichting het beste bij uw interieur en wensen past!

Naast Pode design verlichting, hebben wij ook lampen van andere topmerken in huis als Catellani & Smith, Haans Lifestyle, Louis Poulsen, Maretti en Ztahl en . Zeer exclusief en schitterend om te zien.