Pode by Leolux Verlichting

Design lampen van Pode by Leolux

Pode by Leolux Design Lampen

De collectie Pode lampen vormen stuk voor stuk stijlvolle woonaccessoires voorzien van prachtig minimalistisch design. Met deze Pode verlichting haalt u ware kunstobjecten in huis, die alles behalve rechttoe-rechtaan zijn.


Pode by Leolux Verlichting bij Kees Verhouden Meubelen

Pode biedt een diverse collectie verlichting die vaak aansluit bij hun moderne en eigentijdse ontwerpen. Hier is een algemene beschrijving van de verlichting van Pode:

  1. Modern design: De verlichting van Pode heeft over het algemeen een eigentijds en modern ontwerp. Ze worden gekenmerkt door strakke lijnen, minimalistische vormen en een stijlvolle uitstraling die past bij diverse interieurstijlen, van modern tot klassiek.
  2. Hoogwaardige materialen: Pode maakt gebruik van hoogwaardige materialen bij de productie van hun verlichting. Dit omvat materialen zoals metaal, glas en kunststof, die zorgen voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.
  3. Functioneel design: De verlichting van Pode is niet alleen esthetisch, maar ook functioneel. Ze bieden voldoende verlichting om een ruimte te verlichten, terwijl ze tegelijkertijd een sfeervol en uitnodigend licht creëren.
  4. Variatie in ontwerp: De collectie verlichting van Pode omvat verschillende ontwerpstijlen en vormen. Van hanglampen en tafellampen tot vloerlampen en wandlampen, er is een breed scala aan opties om uit te kiezen, waardoor klanten de perfecte verlichting kunnen vinden die past bij hun individuele smaak en interieur.
  5. Duurzaamheid: Pode streeft ernaar om op een milieuvriendelijke en duurzame manier te produceren. Daarom wordt er vaak gelet op de duurzaamheid van de materialen en productieprocessen bij het ontwerpen en produceren van hun verlichting.

Kortom, de verlichting van Pode wordt gewaardeerd om zijn moderne design, hoogwaardige materialen en functionele eigenschappen, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar stijlvolle en functionele verlichting voor hun interieur.

Ontdek de collectie Pode lampen

Bij de vloerlamp Osun zult u waarschijnlijk tweemaal moeten kijken om te ontdekken dat dit een lamp is. Een prachtige stijlvolle en moderne lamp die gezien mag worden. De lamp bestaat uit drie verschillende ringen die samen ervoor zorgen dat de ruimte prachtig verlicht wordt (voorzien van dimmer).

De leeslamp Pom staat u bij met levendig licht op elk moment. Met een verstelbare kap brengt u het licht precies op de plek waar u het wilt hebben.

De Pode Uturn lamp is een unieke combinatie tussen een bijzettafel en (lees)lamp. De royale boog verbindt een handig tafelblad onder de lamp. Op deze manier kunt u een object letterlijk in de schijnwerper zetten!

Naast Pode design verlichting, hebben wij ook lampen van andere topmerken in huis als Catellani & Smith, Haans Lifestyle, Louis Poulsen, Maretti en Ztahl en . Zeer exclusief en schitterend om te zien.