Stout verlichting

Stout, design met lef en visie

U zoekt verlichting om meer dan alleen een lichtbron te zijn bij u in huis. U wilt iets dat de inrichting van uw kamers voltooit en verbindt. Iets uitzonderlijks, waar u een vloeiende harmonie mee kunt bouwen in uw interieur. Of misschien juist een scherp contrast om alles in de ruimte prachtig tot zijn recht te laten komen. Stout biedt u deze verlichting met verschillende mogelijkheden. Naast volledig maatwerk bieden ze een breed assortiment aan verschillende lampen aan. Unieke combinaties van verschillende armaturen, kappen en materialen geven u een spectaculair resultaat.

Een mooi voorbeeld van Stouts modernere uitspattingen zijn de Candle Fusion lampen. Geïnspireerd op een van de oudste lichtbronnen die de mens heeft en uitgebreid met moderne innovatie en vormgeving. Verkrijgbaar als wandlamp, vloerlamp en hanglamp en gevat in eigentijds design.

Haal nu zelf een van de meesterontwerpen van Stout in huis bij Kees Verhouden Meubelen. Hier vindt u lampen van een groot aantal topontwerpers van over de hele wereld. Stout is daartussen zeker niet misplaatst met hun eigenzinnige visie, passie en vakmanschap. U krijgt een lamp van hoge kwaliteit. Duurzaamheid en elegantie gaan goed samen voor een design waar u nog jaren van kunt genieten. Maak uw interieur compleet met verlichting van Kees Verhouden Meubelen.