TV meubel met soundsysteem

Genieten in uw eigen thuisbioscoop, met een mooie televisie en een geluidsysteem van topkwaliteit. Nu nog een TV meubel waarin al uw apparatuur een plaats heeft.

TV meubel met soundsysteem

zwevend TV meubel Connect met lift

 

Genieten in uw eigen thuisbioscoop, met een mooie televisie en een geluidsysteem van topkwaliteit. Nu nog een TV meubel waarin al uw apparatuur een plaats heeft. Een TV kast met soundsystem, waarin uw eigen luidsprekers, subwoofer of speakers inclusief alle kabels en andere randapparatuur netjes zijn weggewerkt. Zonder dat dit ten koste gaat van het geluid. We ontwerpen graag een tv kast met soundsysteem voor u, waarin uw geluidsapparatuur helemaal tot zijn recht komt. Hierbij maken we bijvoorbeeld gebruik van speciaal speakerdoek, dat in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Ook andere technieken en oplossingen zijn geen probleem. En natuurlijk bepaalt u zelf de afmetingen, indeling en afwerking van uw tv kast met soundsysteem.

U kunt kiezen tussen noten, eiken of kersen, MFD lak in vrijwel alle kleuren en tinten. Want we kunnen uw tv kast op maat spuiten in elke RAL, Sikkens of NCS kleur. Uiteraard zijn glazen bovenbladen of keramiek/Dekton ook mogelijk. Kijk voor een volledig overzicht van de tv meubelen op maat op de pagina TV meubels van CASE.

Kom naar Oirschot en laat u inspireren in onze woonwinkel. Wij ontwerpen graag samen met u de kast van uw dromen en onze meubelmakers staan te popelen om deze te mogen maken. Het is ook mogelijk om online een afspraak te maken.

TV dressoir Connect met speakerdoek deuren