TV meubel op maat

TV meubel op maat

Zoekt u een tv meubel op maat in eiken, kersen, noten, wit gelakt in een bepaalde afmeting? In onze meubelmakerij worden TV meubelen gemaakt in iedere afmeting, verschillende houtsoorten en keramiek/Dekton. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor deurtjes, laden, kleppen, open vak, met of zonder TV lift. Moet de kast hangen, zweven of staan op een plint of pootjes. U mag het zeggen, want bij ons bent u de créateur van uw eigen CASE meubel.

tv meubel op maat

Momenteel zien we dat we er steeds meer elektronica (DVD & Blu-Ray spelers, digitale ontvangers, streamers, Xbox, enz.) bij krijgen. Deze apparatuur inclusief bedrading moet netjes en slim in een kast weggewerkt worden. Ook is het mogelijk om speakers of een soundbar op een elegante wijze weg te werken in het tv meubel. Dat nemen we mee in het ontwerp.
We kunnen deur- of klepfronten bekleden met verschillende kleuren speakerdoek.

Binnen de Case collectie vervaardigen we verschillende modellen. Zo hebben we de serie Custom, Connect, Converse, Corner, Pure Oak, Shadow, Wall en Bricolle di Venezia. Kijk voor een volledig overzicht van al deze series op de pagina tv meubelen van CASE.

Heeft u zelf een idee voor een tv meubel? Dat kan uiteraard ook. Wij denken graag met u mee om de perfecte oplossing voor u te creëren.

In onze meubelmakerij hebben we al veel verrassende uitvoeringen gemaakt. Zo is het ook mogelijk om een tv dressoir in de hoek door te laten lopen. Dit is natuurlijk echt maatwerk wat standaard in geen enkele winkel te koop is.

Wij beschikken ook over een eigen meubelspuiterij en kunnen het meubel in iedere gewenste kleur spuiten, zowel in matlak als in hoogglans. We hebben van de meest actuele RAL en Sikkens kleuren, grote kleurstalen die u mee naar huis kunt nemen om daar de juiste kleur te bepalen. Ook kan het nieuwe TV meubel de kleur krijgen van uw huidige meubels.

Wij nodigen u graag uit in onze woonwinkel waar 10 tallen tv kasten staan opgesteld. U kunt ook online een afspraak maken. Onze adviseurs helpen u graag!
Als u de maten van de apparatuur en de gebruikte kleuren meebrengt maakt dit het bepalen van uw keuze gemakkelijker.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren