TV wandkast op maat

TV wandkast op maat

U brengt veel tijd door in uw woonkamer. Logisch dat er kastruimte moet zijn voor uiteenlopende spullen. Een deel hiervan wilt u kunnen zien, terwijl u andere zaken liever uit het zicht opbergt. Etaleren én opbergen dus. En als u dat dan ook nog eens kunt combineren met een oplossing voor uw televisie…
Wij hebben de oplossing: een TV wandkast op maat. Samengesteld uit elementen voor al uw opbergvraagstukken. Met schuifdeuren, klepkasten of open schappen. Zelfs kasten met doorgeefluiken of deuren aan twee kanten zijn mogelijk. Uw TV en bijbehorende apparatuur integreren we naadloos in zo’n wandmeubel TV kast op maat.

Materiaal

De TV meubels uit de CASE collectie zijn verkrijgbaar in alle maten, indelingen en 3 houtsoorten (eiken, noten, kersen) al dan niet gecombineerd met MDF. We hebben alle RAL, Sikkens en NCS kleuren (10.000 in mat of glanzend) standaard in de collectie. Speakerdoek is bij ons leverbaar in 56 kleuren.
In onze woonwinkel hebben we grote stalen van de meest actuele RAL en Sikkens kleuren. Deze mag u mee naar huis nemen om daar in uw eigen omgeving de juiste kleur te bepalen.