Beal

Materialen Koper, Leder, RVS, Staal, Stof
Merk Jess
Ontwerper Jess Design
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Gerenommeerde merken
  • Brandstore Bert Plantagie
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak in de avonduren
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • CBW erkende woonwinkel
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Beal

Stoere retro fauteuil Beal van de Nederlandse fabriek Jess Design in leder. Warme uitstraling gecombineerd met een retro design. Leverbaar vanaf € 1091,- in Bonanza leder met een Old Glory frame. Er is een ook een hocker leverbaar van het model Beal.

Afmeting fauteuil Beal
Diepte: 92
Hoogte: 90
Breedte: 82
Zithoogte:: 40

Afmeting hocker Beal
Diepte: 50
Hoogte: 40
Breedte: 68
Zithoogte: 40

Alle maten zijn circa maten. Plooivorming is niet te vermijden door ontwerp en het gekozen comfort.

Onderstel voor fauteuil en hocker
Geborsteld R.V.S. buis ø 16 mm
Old Glory buis ø 16 mm
Old Glory buis ø 12 mm (Fauteuil Neal)
Verkoperd buis ø 12 mm
Old Glory swivel buis ø 16 mm (met draaischijf)

Leer en Jess zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Goed is voor Jess niet genoeg. Daarom zijn ze altijd op zoek naar het beste. Zodat de meubels hun prachtige uitstraling behouden. Momenteel kun je kiezen uit de volgende leersoorten:

Bekleding
Bonanza: het ruige Bonanza leder is ook een aniline lederkwaliteit gemaakt van de huiden van Aziatische Buffels. Het is stoer buffelleder met een rauwe wildwest look
Royal: dit luxe leder is een elegant leder, geproduceerd van buffelhuiden. Het Royal leder heeft een mooie en zachte touch en het effect is genuanceerd aangebracht in de finishlaag.
Aurula: combineert de finesse van olie finish met het stoere, authentieke karakter van de buffelhuid. De huiden worden voornamelijk met chroomstoffen geverfd waardoor het leder een soepel en zacht gevoel krijgt. Het artikel wordt met aniline verfstoffen bewerkt, zodat er niets van de karakteristieken van de huid worden bedekt.
Luxor: Luxor leer is in een ton getrommelde met hoogwaardig Aniline verfstoffen. Door de vacuüm droging ontstaat een structuurvastheid zodat eventuele rek tijdens gebruik wordt voorkomen. Daarna worden de huiden tot crust verwerkt en wordt er een speciale was toegevoegd aan de verf, om het leer een stoer uiterlijk te geven.
Sadie: Dit artikel is een aniline leersoort voorzien van een speciale wax op de top, gemaakt op de beste Duitse koeienhuiden. De combinatie tussen 2 natuurproducten, een koehuid en bijenwas, maakt dit tot een zeer speciale leersoort. Het leer is met natuurlijke mineralen gelooid en geverfd in trommels met hoogwaardige kleurstoffen. Om de natuur te benadrukken worden natuurlijke kenmerken juist als een extra ervaren. Deze natuurlijke kenmerken dienen zichtbaar te worden verwerkt.

Bekijk hier onze geadviseerde onderhoudsproducten.

Voor een uitgebreide leeromschrijving van de leersoorten van Jess, klik hier.

Prijzen fauteuil Beal in Old Glory
Bonanza leder: € 1091,-
Royal of Aurula leder € 1195,-
Luxor of Sadie leder € 1299,-

Prijzen hocker Beal in Old Glory
Bonanza leder: € 442,-
Royal of Aurula leder € 494,-
Luxor of Sadie leder € 546,-

Voor informatie over andere uitvoeringen, stuur ons een mail.

Onderhoud
Middels de webshop van onze partner LCK Nederland BV kunnen gemakkelijk onderhoudsproducten besteld worden. Bij vragen over reiniging en onderhoud, onderhoudsproducten en bestellingen kunt u terecht bij LCK Nederland BV.