CASE Bricolle di Venezia Kast

Materialen Eiken, Hoogglans, Zijdeglans
Merk CASE
Ontwerper Kees Verhouden
  • Woonwinkel met 35 gerenommeerde merken
  • Brandstore XL Bert Plantagie
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak (evt. in de avonduren)
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • CBW erkende woonwinkel
  • 5 dagen per week geopend
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Venetië in Oirschot

Kees heeft enige tijd geleden in Venetië eikenhouten aanmeerpalen gekocht. Deze worden in de lagunes gebruikt om de gondels aan te meren. Na ongeveer 20 jaar moeten deze worden vervangen. De palen die dan uit het water komen hebben een natuurlijke schoonheid door inwerking van zout en weekdieren. Prachtig hout dus om weer een nieuw leven te geven. Dat hebben wij gedaan met de kast Bricolle di Venezia.

Prijsindicatie

Deze kast met 4 deuren heeft een afmeting van 181 x 47 x 136 en is uitgevoerd in Bricolle met (wit) matlak (zijkanten, bovenkant en plint). De prijs is € 4825,-. Bricolle is momenteel niet leverbaar, vandaar dat we een nieuwe kast hebben gemaakt met noten deuren en een ombouw in structuurlak. In notenhout met structuurlak (NSC S8005-G50Y) kost deze kast € 4700,-. Deze prijs is exclusief montage op locatie.

Bricolle di Venezia

Onze stagiaire van het Lucas College, Elaine van Gestel, kreeg van Kees de opdracht om een meubel te ontwerpen van deze Bricolle di Venezia. De mindmap was: old meets new, materiaal met een verhaal, helder en niet te abstract, eco friendly en recycling/upcycling. Daarbij moest de afkomst van het materiaal zichtbaar blijven. Last but not least: technisch moest het ook nog uitvoerbaar zijn voor een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Een pittige klus dus!

Elaine heeft na veel denkwerk, overleg en vervaardigen van moodboards en tekeningen een schitterend kastenprogramma getekend wat door ons in productie is genomen. De docenten van het Lucas College zijn super enthousiast over deze meesterproef en Elaine is dan ook geslaagd hiervoor! Alle uitgangspunten voor het ontwerp zijn gerealiseerd en onze nieuwe serie Briccole di Venezia heeft de Venetiaanse meerpalen weer een nieuw leven gegeven!
Verkrijgbaar in alle maten, kleuren, indelingen, uitvoeringen met of zonder RVS. De romp van de kast is vervaardigd van MDF in een moderne RAL kleur en de fronten en zijkanten zijn vervaardigd van Briccole. Bij ons mag u zeggen hoe uw eigen Briccole di Venezia er uit moet komen zien want bij ons bent u de createur! Ook verkrijgbaar als TV meubel Bricolle di Venezia.

Vanwege het grote succes wordt deze serie nu ook uitgevoerd met “normale” eiken fronten en in Amerikaans notenhout.

Kom langs voor inspiratie en persoonlijk advies

Bijna al onze tv kasten kunt u in onze woonwinkel in Oirschot bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in onze meubelmakerij en spuiterij waar de maatwerk meubels gemaakt worden. U kunt ook online een afspraak maken, ook voor in de avonduren. Kees of een van onze andere interieurspecialisten reserveren dan alle tijd voor u om u optimaal te adviseren en een schets te maken. Als u de maten van de apparatuur en de gebruikte kleuren meebrengt maakt dit het bepalen van uw keuze gemakkelijker.