CASE Bricolle di Venezia TV meubel

Materialen Eiken, Hoogglans, Matlak
Merk CASE
Ontwerper Kees Verhouden
  • Woonwinkel met 35 gerenommeerde merken
  • Brandstore XL Bert Plantagie
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak (evt. in de avonduren)
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • CBW erkende woonwinkel
  • 5 dagen per week geopend
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Venetië in Oirschot

Kees heeft enige tijd geleden in Venetië eikenhouten aanmeerpalen (Briccole di Venezia) gekocht. Deze worden in de lagunes gebruikt om de gondels aan te meren. Na ongeveer 20 jaar moeten deze worden vervangen. De palen die dan uit het water komen hebben een natuurlijke schoonheid door inwerking van zout en weekdieren. Prachtig hout dus om weer een nieuw leven te geven. Dat hebben wij gedaan met de TV kast Bricolle di Venezia.

Bricolle di Venezia

Onze stagiaire van het Lucas College, Elaine van Gestel, kreeg van Kees de opdracht om een meubel te ontwerpen van deze Briccole di Venezia. De mindmap was: old meets new, materiaal met een verhaal, helder en niet te abstract, eco friendly en recycling/upcycling. Daarbij moest de afkomst van het materiaal zichtbaar blijven. Last but not least: technisch moest het ook nog uitvoerbaar zijn voor een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Een pittige klus dus!

Elaine heeft na veel denkwerk, overleg en vervaardigen van moodboards en tekeningen een schitterend kastenprogramma getekend wat door ons in productie is genomen. De docenten van het Lucas College zijn super enthousiast over deze meesterproef en Elaine is dan ook geslaagd hiervoor!  Alle uitgangspunten voor het ontwerp zijn gerealiseerd en onze nieuwe serie Briccole di Venezia heeft de Venetiaanse meerpalen weer een nieuw leven gegeven!
Verkrijgbaar in alle maten, kleuren, indelingen, uitvoeringen met of zonder RVS. De romp van de kast is vervaardigd van MDF in een moderne RAL kleur en de fronten en zijkanten zijn vervaardigd van Briccole. Leuk detail is ook dat de stalen spanbanden rondom de palen in de lagunes terug komen als RVS detail in de kast. Indeling van deze kast is als volgt: la, klep, deur
Bij ons mag u zeggen hoe uw eigen Briccolle di Venezia er uit moet komen zien want bij ons bent u de créateur! Ook verkrijgbaar als kast Briccole di Venezia.

Vanwege het grote succes wordt deze serie nu ook uitgevoerd met “normale” eiken fronten en en Amerikaans notenhout. Zie daarvoor ook de pagina producten bij maatwerk.

Prijsindicatie

Het TV meubel Bricolle di Venezia is uitgevoerd met een lade, klep en deur. De afmeting is 220 x 47 x 45. Het blad en de bodem zijn vervaardigd van MDF in een matlak van Sikkens en de fronten en zijden van Bricolle natural white matlak. Dit TV meubel is ook leverbaar met een RVS TV paal. De prijs is € 3795,-.
Het TV-meubel op de volgende foto’s heeft een afmeting van 220 x 53 x 45. De indeling is: 1 x deur links, in het midden 2 kleppen waarvan de bovenste met speakerdoek in de kleur blizzard. Aan de rechterkant zit een deurtje. Dit meubel is uitgevoerd met een RVS TV paal. De kleur van het hout is Natural White matlak en de kleur van het blad is NCSS 7500 N. De prijs is € 3950,-.
Helaas is de houtsoort Bricolle momenteel niet leverbaar.

Vragen?

Vragen over een TV meubel op maat? Stel uw vraag aan Kees. Hij geeft u binnen 24 uur antwoord.

Kom langs voor inspiratie en persoonlijk advies

Bijna al onze tv kasten kunt u in onze woonwinkel in Oirschot bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in onze meubelmakerij en spuiterij waar de maatwerk meubels gemaakt worden. U kunt ook online een afspraak maken, ook voor in de avonduren. Kees of een van onze andere interieurspecialisten reserveren dan alle tijd voor u om u optimaal te adviseren en een schets te maken. Als u de maten van de apparatuur en de gebruikte kleuren meebrengt maakt dit het bepalen van uw keuze gemakkelijker.